La Jungla
Sandra Barneda, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sandra Barneda, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La confessió més difícil de Sandra Barneda: "Vinc d'uns anys fotuts"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sandra Barneda, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sandra Barneda, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Acaba 2023 i és hora de fer balanç. Èxits i fracassos, i la perspectiva que les coses vagin millor el 2024. Sandra Barneda també ha fet aquest exercici, i en un vídeo a les xarxes socials explica com ha estat aquest any per ella.

Què en sabem? Sandra Barneda defineix 2023 com "un any de reprendre el vol" després d'uns "anys fotuts, de recaigudes i de no trobar-se" ella mateixa. És per això que aquests dotze mesos creu que està inauguran una "nova etapa" de la seva vida.

@sandrabarnedaoficial Por primera vez, hablo de cómo me he sentido este año. Año difícil pero con mucho aprendizaje 🫶🏼 #ParaTi #Viral #adios2023 ♬ origineel geluid - 💍🎧

Què diu?

  • "No m'ha faltat la feina, he estat bé de salut i l'amor, perquè vaig començar descreguda però m'ha acompanyat"
  • "A la feina ha estat un any de girs inesperats. 2023 m'ha donat sorpreses dures"
  • "Algunes vegades he estat en creuades que no eren meves, i he hagut de defensar-me. Crítiques injustes que m'han ensenyat molt"

En detall: Barneda també s'ha referit al que ha suposat el final de Sálvame a Telecinco, amb impacte també per ella perquè es va encarregar del programa que va substituir-lo. "No m'ho esperava, i en algun moment vaig pensar que no podria amb la pressió. En algun moment vaig pensar a deixar-ho, que no estava gaudint i no em trobava bé", ha recordat.

Per acabar: Sandra Barneda començarà l'any amb una nova estrena, la setena temporada de La isla de la tentaciones. Després dels dos primers capítols especials aquest mes de desembre, la nova edició començarà en les primeres setmanes de 2024.

Categoria: La Jungla