La Jungla
Mónica Cervera, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Mónica Cervera, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

El trist destí de Mónica Cervera: actriu nominada al Goya, ara viu en la indigència

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Mónica Cervera, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Mónica Cervera, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Mónica Cervera ha abandonat la seva carrera d'actriu i ja no vol saber res del cinema ni de la televisió. Ara viu al carrer en la indigència.

Què en sabem? En una entrevista a la revista Semana, Mónica Cervera ha revelat les condicions de vida que afronta actualment dormint als 48 anys en un banc de Marbella, la seva ciutat.

Què diu? A l'entrevista, Mónica Cervera assegura que no necessita ajuda de ningú i que no voldria reprendre la seva carrera d'actriu. "No vull que m'esmentin les paraules televisió o cinema. Hi vaig ser un dia, però no hi vull tornar mai més. Estic bé com estic, no vull parlar d'aquell passat", ha expressat.

En detall: Des del carrer, Mónica Cervera continua gestionant encara el seu perfil d'Instagram, ara per mostrar les fotografies de la seva nova vida sense un sostre. Assegura que amics i familiars li han ofert casa, però s'hi nega i els demana que respectin la seva decisió de seguir al carrer.

D'on venim? Mónica Cervera va tenir una carrera meteòrica a principis dels 2000, amb aparicions en pel·lícula i sèries de televisió. El seu paper protagonista a Crimen ferpecto, dirigida per Álex de la Iglesia, li va valer una nominació al Goya com a millor actriu revelació. Més recentment, l'artista andalusa havia aparegut en alguns episodis de la sèrie de Telecinco La que se avecina.

Categoria: La Jungla