La Jungla
Bertín Osborne, en una imatge a la televisió
Foto: Bertín Osborne, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Neix el setè fill de Bertín Osborne: "No exerciré de pare"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bertín Osborne, en una imatge a la televisió
Foto: Bertín Osborne, en una imatge a la televisió | Telecinco

Bertín Osborne i Gabriela Guillén ja són pares del seu primer fill en comú, el setè del presentador, que després del naixement del petit ha reiterat que no pensa fer-li de pare.

Què en sabem? Tal com ha avançat Telecinco, el fill de Bertín i Gabriela va néixer diumenge 31 de desembre, el dia que ella sortia de comptes. Segons la mateixa cadena, el cantant no estava al corrent que la seva exnòvia ja s'havia posat de part, i s'ha assabentat del naixement del nen per la televisió.

En detall: Mentre Gabriela Guillén era de part a Madrid, Bertín Osborne –de 69 anys– ha passat el Cap d'Any a la seva finca de Sevilla i encara no s'ha desplaçat a la capital espanyola per conèixer la criatura.

A més, aquest dimecres, coincidint amb la publicació de les revistes del cor, Bertín Osborne concedeix una entrevista a ¡Hola! on reitera que no pensa fer de pare del seu setè fill.

Què diu? Després de deixar embarassada la seva exnòvia, l'aristòcrata hi torna amb la cantarella que el nen només la tindrà a ella fent-li de mare. "He decidit que no seré pare, no vull exercir de pare", sentencia a l'entrevista. Tot i això, assegura que "ajudarà" amb algunes despeses si "es confirma" que el fill és seu.

Per acabar: Aquesta és l'altra batalla que ara té Bertín per davant. El presentador ja ha exigit que es facin proves d'ADN al nadó per confirmar que ell n'és el pare. Gabriela ja ha donat el vistiplau perquè es facin els tests.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos