La Jungla
Joan Carles en una de les seves aparicions
Foto: Joan Carles en una de les seves aparicions | Europa Press
Casa Reial

Filtren la llista de convidats a la festa de Joan Carles: els famosos que seran a Abu Dhabi

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Joan Carles en una de les seves aparicions
Foto: Joan Carles en una de les seves aparicions | Europa Press

Joan Carles compta els dies pel seu gran autohomenatge, amb l'excusa del seu aniversari el 5 de gener. Després de tres anys d'exili autoimposat, l'emèrit prepara una festa amb famosos per mostrar que la seva imatge pública s'ha rehabilitat.

Què en sabem? Segons avança aquest dimarts Vanitatis, Joan Carles I hauria convidat, entre d'altres, l'excap de Casa Reial Fernando Almansa, l'excap del CNI Félix Sanz Roldán, el periodista Carlos Herrera o el seu metge de capçalera Manuel Sánchez. Entre la seva família, s'espera que hi hagi també infantes Elena i Cristina i tots els nets Marichalar i Urdangarin.

A més, també hi ha convidats famosos com les germanes Koplowitz, l'escriptor Mario Vargas Llosa, el duet Los del Río, tot i que tots aquests encara no han confirmat assistència.

D'altra banda, qui ja se sap que no hi anirà serà Felip VI. Amb el rei es quedaran a Madrid la reina Letícia i les filles, i també la seva mare, l'emèrita Sofia.

En detall: La festa de Joan Carles serà a Abu Dhabi el cap de setmana dels dies 7 i 8 de gener, tot just després del seu 86è aniversari.

Per acabar: Enmig de les crítiques per la provocació que suposa aquesta festa rodejat de personalitats, l'entorn de l'exmonarca diu que no és "ni un autohomenatge ni provocació", defensen que se sent "fort" i que vol celebrar "amb els seus" que 2023 ha estat un bon any per ell.

Categoria: La Jungla