La Jungla
Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

La relació entre Daniel Sancho i Froilán, a qui va demanar ajuda després del crim

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu | EFE

Daniel Sancho i Froilán de Marichalar es coneixen i tenen molts amics en comú, fins al punt que l'assassí confés d'Edwin Arrieta li hauria demanat ajuda després de cometre el crim a Tailàndia, però el fill de la infanta Elena hauria decidit apartar-se'n.

Què en sabem? Segons ha avançat Àngels Barceló a Hoy por hoy de la Cadena SER, Daniel Sancho i Froilán se seguien fins ara a les xarxes socials i havien coincidit en alguna ocasió. Una informació ampliada per un dels seus col·laboradors, Martín Bianchi: "Es seguien mútuament a les xarxes i vaig preguntar als amics de Froilán, que em van dir que tenien molts amics en comú. De fet, la nòvia de Daniel Sancho era molt amiga de bons amics de Froilán".

En detall: Les mateixes fonts apunten que Daniel Sancho hauria intentat posar-se en contacte amb Froilán després de matar Edwin Arrieta, amb la voluntat que l'ajudi a rebaixar una possible condemna. Però davant dels moviments del xef, el gran dels Marichalar hauria pres la decisió de desvincular-se'n totalment i l'hauria deixat de seguir a les xarxes.

D'on venim? Cal recordar que Froilán va abandonar Espanya fa mesos, en un intent d'allunyar-se de les polèmiques i netejar la seva imatge. Va ser la seva mare qui va enviar-lo a viure a Abu Dhabi amb l'avi Joan Carles, després d'encadenar multitud d'escàndols relacionats amb baralles i l'oci nocturn.

Un altre apunt: Independentment dels moviments amb Froilán de Marichalar, el cas avança a Tailàndia i Daniel Sancho ja es troba a l'espera de judici, on podria enfrontar-se a la petició de la pena de mort. Tot i això, els seus advocats confien que la seva plena col·laboració amb les autoritats durant la investigació facilitin una condemna menys dura.