La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

El nou amic especial de Victoria Federica, que no agradarà gens a la seva mare

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

En els últims mesos molt s'ha parlat de les amistats especials masculines de la filla petita de la infanta Elena, Victoria Federica.

Què sabem? A la germana de Froilán, en els últims mesos, se l'ha relacionada amb el torero Roca Rey, amb qui es diu que té molta complicitat, i també amb el català de Girona, Albert Arenas, amb qui s'ha deixat veure en més d'una ocasió. Una llista d'homes a la que s'afegeix Jerónimo, el seu nou amic especial.

Què ha passat? El programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, ha emès unes imatges on es veu a Victoria Federica molt ben acompanyada. La jove s'ho passa teta a Eivissa amb un nou amic especial. Ell es diu Jerónimo i les imatges parlen per sí soles.

En profunditat: Jerónimo treballa com a inversor i actualment viu a Dubai, segons el programa de Telecinco. Per aquest motiu ha de tornar als Emirats Árabs abans del dia 25 d'agost per no perdre el visat que li permet estar allà. Jerónimo, a qui els amics diuen Jero, és l'última incorporació en el grup d'amics íntims de Victoria Federica. Per celebrar-ho s'han escapat tots ells fins a Eivissa on la filla de la infanta Elena i el seu nou millor amic s'han deixat veure molt junts, rient i parlant tota l'estona. Fotos de la possible nova parella:

Per acabar: Un jove que segurament no agrada gaire a la mare de Victoria Federica. I és que la infanta Elena és molt clàssica i conservadora i per ella la imatge és molt important, entre altres coses. El nou amic de Victoria Federica és un gran amant dels tatuatges i porta una enorme papallona tatuada a la zona del pit. També és un gran amant de la bona vida i la festa, com Victoria Federica. Triomfarà l'amor entre ells?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Monarquia