La Jungla
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Victoria Federica, a 'El Hormiguero': la trobada que dispara rumors sobre una nova col·laboració

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Victoria Federica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Victoria Federica continua consolidant la seva carrera d'influencer, després d'haver fet el salt a la televisió amb un anunci d'una marca d'ulleres. Des que va fer el pas d'obrir al públic el seu perfil d'Instagram, la filla de la infanta Elena ja acumula prop de 250.000 seguidors. Una xifra que podria créixer exponencialment si fitxa per fi per un programa de tele, que és el que intenta des de fa mesos.

Què en sabem? En les últimes hores s'han disparat els rumors sobre la possibilitat que Victoria Federica s'estreni en un programa de televisió després de l'estiu. Ni més ni menys que a El Hormiguero, el xou d'Antena 3 líder del prime time a Espanya presentat i dirigit per Pablo Motos; i és que aquest dijous s'ha sabut que l'aristòcrata s'ha trobat a Eivissa amb Jorge Ventosa, productor i mà dreta del presentador valencià.

En detall: Ha estat la mateixa Victoria Federica l'encarregada de compartir la fotografia de la seva trobada a Instagram, somrients i mig abraçats. No se sap del que van parlar, i queda el dubte de si van tractar el seu fitxatge per El Hormiguero, seguint l'exemple del que ja van fer amb Tamara Falcó, aristòcrata com ella.

A més, d'aquesta trobada informal han transcendit noves fotografies que han compartit algunes de les altres persones que hi eren. Com la instagramer Marta Díaz, que ha publicat una foto compartint taula amb Victoria Federica i Jorge Ventosa, i també Adrián Lastra (actor) i Juan Betancourt (model i exnòvio de Paula Badosa).

D'on venim? La voluntat de Victoria Federica de sortir de forma regular a la televisió no és pas nova. El passat mes de febrer, la neboda de Felip VI va sonar com a nou fitxatge per un altre programa d'Antena 3 vinculat a El Hormiguero. En aquest cas es tractava d'El Desafío, el format de proves de superació de 7 y Acción, la productora de Pablo Motos i Jorge Salvador. Malgrat que existia un interès, finalment no va ser possible tancar un acord.