La Jungla
L'actor Jeremy Allen White
Foto: L'actor Jeremy Allen White
Famosos

El nòvio de Rosalía, espectacular en calçotets: el nou anunci de l'actor

Actualitzat: Dijous, 4 de gener de 2024. 16:35
Temps de lectura: 2 minuts
L'actor Jeremy Allen White
Foto: L'actor Jeremy Allen White

El nou xicot de la cantant catalana Rosalía mostra el seu físic en l'últim anunci d'una coneguda marca de roba interior masculina. 

Què en sabem? La nova parella de l'any no deixa de crear furor entre els seus seguidors. Rosalia i Jeremy Allen White estan de moda per separat i conjuntament. I és que la cantant i l'actor es deixen veure cada vegada més junts. 

  • Les imatges de la famosa parella passejant pels carrers de Los Angeles ja són un costum dels últims dies: abraçats, fumant-se una cigarreta o parlant fora d'un bar. 

En detall: El xicot de Rosalía és l'actor nord-americà Jeremy Allen, de 32 anys. Després d'un any d'acumular grans èxits, ha guanyat el seu primer premi Globus d'Or per la sèrie The Bear, l'actor s'ha convertit en el protagonista de la nova campanya de Calvin Klein. 

  • Allen ha arribat a l'Olimp dels joves actors i la marca de roba interior masculina l'ha escollit per protagonitzar la seva última campanya publicitària. 

En profunditat: En un espot curt, però suficient per apreciar el cos escultural de l'actor, Allen ensenya els seus atributs d'una manera desacomplexada i natural. 

  • Al principi del vídeo es veu l'actor passejant per una avinguda de Nova York i accelerant el ritme comença a pujar a un edifici. Mentre entra en una terrassa del bloc de pisos, l'actor es va despullant quedant-se amb calçotets i unes bambes amb mitjons alts. 
  • Després de delectar al públic amb uns quants estiraments i mostrar el seu cos nu, a excepció dels calçotets blancs de la marca, s'acaba estirant a un sofà on reposa mentre les vistes de la gran ciutat queden darrere seu. 

Context: El passat mes d'octubre van començar a créixer els rumors sobre la suposada nova relació de Rosalía. Des d'aleshores, la cantant catalana i l'actor s'han deixat veure junts cada cop més. 

  • Després d'haver començat només com a amics, fonts del seu entorn han assegurat recentment a mitjans nord-americans que Rosalía i Jeremy Allen White sí que són parella.