La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía revela el seu propòsit d'any nou i sorprèn amb la foto: "Et fotràs la veu"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía ha assegurat algun cop a la televisió que no fuma cigarretes per no perjudicar la veu, però fa poques setmanes s'ha sabut que és mentida perquè ha estat enxampada fumant. Ara promet deixar-ho.

Què en sabem? En un comentadíssim post d'Instagram, Rosalía anunciava minuts abans de les Campanades que pretenia deixar de fumar. "Última cigarreta", deixava ben clar en un missatge acompanyat d'una foto abans d'encendre l'última. Aquí la imatge:

Reaccions: L'anunci de Rosalía ha provocat un terrabastall a les xarxes socials, amb milers de comentaris. "Et fotràs la veu", l'adverteixen els seus seguidors sobre les conseqüències que hauria d'afrontar si no deixés de fumar.

D'on venim? Malgrat que en el passat recent havia assegurat que no fumava, Rosalía ha estat enxampada fumant en les últimes setmanes. Una imatge polèmica, coincidint amb el principi de la seva nova relació de parella amb l'actor Jeremy Allen White. Des d'aleshores, la de Sant Esteve Sesrovires ha estat vista diverses vegades amb una cigarreta entre els dits.

Categoria: La Jungla