La Jungla
Laura Escanes i el seu vestit de les Campanades
Foto: Laura Escanes i el seu vestit de les Campanades | Instagram
Famosos

Laura Escanes reviu l'emoció de les Campanades a TV3: "Mai havia portat un vestit tan bonic"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes i el seu vestit de les Campanades
Foto: Laura Escanes i el seu vestit de les Campanades | Instagram

Una setmana després de la nit més especial de Laura Escanes, la influencer ha parlat aquest dilluns a Tot es mou de les seves Campanades a TV3.

Què en sabem? Han passat vuit dies des de la nit de Cap d'Any, i Escanes assegura que continua vivint un somni. "No vaig poder dormir de l'emoció, no m'ho creia", ha explicat la presentadora de La travessa al programa de l'Helena Garcia Melero.

Què diu? Escanes ha recordat els anys que fa que treballa amb Ze García, el dissenyador que va elaborar el seu vestit per les Campanades. "El primer que vaig pensar era que havia de ser ell", recorda la influencer sobre la tria de la persona que havia de confeccionar el vestit abans d'afegir que "tot el que crea Ze García crida l'atenció però és elegant. Tenia confiança plena". Finalment, la decisió va ser encertada, i les imatges del conjunt van causar sensació més enllà de Catalunya. "Mai havia portat un vestit tan bonic i tan elegant", expressa.

En detall: Escanes ha recordat també la mort de la seva àvia pocs dies abans d'acabar l'any i tot just abans de la prova final del vestit. "El moment de la prova era l'endemà de la mort de l'àvia, va ser molt emotiu". 

Per acabar: L'entrevista ha comptat també amb la presència de Ze García, que ha detallat que elaborar el vestit de Laura Escanes va portar més de 300 hores de feina. Cosit a mà, ha explicat que va triar un color xampany per ressaltar el vestit sobre el fons negre de les imatges, ja que sabien que no funcionaria la Font Màgica per la sequera; i que les parts internes són totes de seda perquè fessin efecte de transparència però no de nuesa. "Va ser un dels punts elegants de la nit", sentencia.

Categoria: La Jungla