La Jungla
Sofía Vergara fa cara de fàstic durant l'entrevista amb Pablo Motos
Foto: Sofía Vergara fa cara de fàstic durant l'entrevista amb Pablo Motos | Antena 3
Televisió

Pablo Motos censura la polèmica entrevista a Sofía Vergara: humiliat, tenim el vídeo

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Sofía Vergara fa cara de fàstic durant l'entrevista amb Pablo Motos
Foto: Sofía Vergara fa cara de fàstic durant l'entrevista amb Pablo Motos | Antena 3

Pablo Motos protagonitza la primera gran polèmica de 2024, amb una entrevista a Sofía Vergara que ha censurat a les xarxes socials. Humiliat per l'actriu, després de les preguntes fora de lloc que va fer-li a El Hormiguero, el presentador intenta eliminar totes les imatges a internet.

Què en sabem? Preguntes sobre el físic de Sofía Vergara, si és o no rossa natural, les pestanyes postisses que llueix o el seu accent quan parla anglès van posar Pablo Motos en evidència per les respostes contundents de l'actriu, que —potser advertida del masclisme del presentador— va marcar clarament les seves línies vermelles.

En detall: Els vídeos de la polèmica entrevista es van viralitzar a les xarxes socials, i fins i tot el programa APM? de TV3 en va fer un muntatge que deixa fatal Pablo Motos. Com que Antena 3 en té els drets d'imatge, des del programa de les formigues ja s'han encarregat de denunciar totes les publicacions que contenen el vídeo perquè desapareguin de la xarxa. Però nosaltres també el tenim. És aquest:

Per acabar: Fa poques setmanes, era Pablo Motos qui denunciava des del seu programa ser víctima de censura, quan va entrevistar Alfonso Guerra i junts van lamentar que "ja no es poden fer acudits de nans i homosexuals". Sorprenentment, Motos tampoc no vol que la gent pugui riure's d'ell.

Categoria: La Jungla