La Jungla
Ion Aramendi, a l'hospital
Foto: Ion Aramendi, a l'hospital | Instagram
Famosos

El nou presentador estrella de Telecinco, hospitalitzat: comença l'any fatal

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ion Aramendi, a l'hospital
Foto: Ion Aramendi, a l'hospital | Instagram

Després d'un dels seus millors anys a nivell professional, perquè ha fet el gran salt definitiu a la televisió espanyola amb Supervivientes i GH VIP, Ion Aramendi ha començat 2024 de la pitjor manera.

Què en sabem? Tal com ha explicat ell mateix, Ion Aramendi ha passat gran part de les festes de Nadal ingressat a l'hospital per un abscés a les amígdales. Aquí la foto del presentador basc al llit durant el seu ingrés:

En detall: L'ingrés de Ion Aramendi ha estat complicat també per la seva dona, la també periodista María Amores, que s'ha hagut d'encarregar tota sola dels nens –de vacances escolars– i de preparar els compromisos de Nadal amb la família. És per això que ha explicat que ha trobat "molt a faltar" el seu marit aquests dies.

A més, la família viu entre Sant Sebastià –la ciutat d'ell– i Salamanca –d'on és ella–, i precisament era a la segona per celebrar les Feses quan Ion Aramendi va tenir el seu problema de salut, pel qual va passar uns dies en un hospital de la ciutat castellanolleonesa.