La Jungla
Suso Olivares i la seva ex, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Suso Olivares i la seva ex, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Televisió

Escàndol 'La Isla de las Tentaciones': un concursant, acusat de violar una menor i pegar la seva ex

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Suso Olivares i la seva ex, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Suso Olivares i la seva ex, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Telecinco ha estrenat aquesta setmana la setena edició de La isla de las tentaciones, mentre un dels seus exconcursants s'enfronta ara a un judici per violació. També ha estat acusat d'agredir la seva ex.

Què en sabem? Fiscalia demana per Suso Olivares, una condemna d'onze anys de presó per una presumpta agressió sexual a una menor de 17 anys l'abril de 2018 a Gran Canària. Segons l'informe del ministeri públic, l'exconcursant de LIDLT hauria violat la víctima, de nacionalitat neerlandesa, amb un amic seu i ho hauria gravat.

En detall: El judici es farà el proper 3 de juny, i a més de la demanda d'onze anys de presó, la Fiscalia demana que s'indemnitzi la víctima amb 20.000 euros per lesions físiques i dany moral.

A més, fa pocs mesos Suso Olivares es va enfrontar també a una denúncia per violència masclista contra Paola López, la seva exparella, mare del seu fill. La jove va acusar qui aleshores era el seu nòvio d'haver-la agafat del coll i haver-la llençat al llit intentant asfixiar-la. També va dir que no era la primera vegada. En un altre episodi de violència el 3 de novembre, van ser els veïns qui van intercedir.

Un altre apunt: Aquesta no és la primera vegada que un concursant de LIDL es veu immers en un escàndol d'aquestes característiques. El març de 2021, Carlos Algora, concursant de la tercera temporada, va ser acusat de participar d'una violació grupal.