La Jungla
Aitana a Costa Rica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana a Costa Rica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana no està amb Shawn Mendes: el seu amor de debò podria ser un famós joier català

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aitana a Costa Rica, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana a Costa Rica, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana ha acabat el 2023 amb la notícia de la ruptura amb Sebastián Yatra, i ha començat el nou any amb tots els fans que li busquen parella. Una nova il·lusió que podria haver viatjat amb ella a Costa Rica, i que no és Shawn Mendes tal com s'ha especulat.

Què en sabem? Aitana hauria estat a Costa Rica amb el model i joier barceloní Biel Juste, una conclusió a la qual ha arribat la tiktoker Anna La Salseo després de comparar les fotos i vídeos de tots dos durant les vacances de Nadal. Per exemple, que tots dos portaven el mateix collaret de plata de la marca d'ell; o que una de les amigues íntimes de la cantant, i que també era al país caribeny, va publicar una foto del raïm, la nit de Cap d'Any, amb unes capsetes amb la marca de Juste, Two Jeys.

@lasalseoentiktok ¿Con quién ha estado Aitana en Costa Rica? Aitana no lo ha pasado con Shawn Méndez.Ha pasado jnos días en Costa Rica con el modelo Biel Juste📣 #aitana #aitanaocaña #bieljuste #costarica #añonuevo #salseo #salseoentiktok #tikrok #España #Viral #fyp #lentejas #parati #parati #greenscreen ♬ 2 Extraños - Aitana

Qui és Biel Juste? Model i empresari de 27 anys, Biel Juste va fer fortuna quan el 2019 va crear la marca de joies juvenils amb el seu amic Joan Margarit. En els últims mesos també se l'ha vinculat sentimentalment a la cantant argentina Tini Stoessel.

D'on venim? En els últims dies, unes fotos d'Aitana i Shawn Mendes a Costa Rica han disparat els rumors sobre una possible relació de parella. Els cantants es coneixen de fa anys, després que ella sortís de l'acadèmia d'Operación Triunfo, però realment no hi ha res entre ells.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos