La Jungla
Carlos Sainz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carlos Sainz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Carlos Sainz, embogit sobre Catalunya: menysté l'estelada i insulta Pedro Sánchez

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Carlos Sainz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Carlos Sainz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Polèmica sonada amb Carlos Sainz per comentaris sobre Catalunya i Pedro Sánchez, captats per les càmeres al ral·li Dakar 2024. Segons el pilot madrileny, Pedro Sánchez és "un gilipolles" per les negociacions amb l'independentisme.

Què en sabem? En una conversa amb Nani Roma i els germans argentins Benavides, el dia abans que comencés l'edició actual del Dakar, Carlos Sainz va ser enxampat per una càmera parlant de Catalunya en un vídeo que ara s'ha viralitzat. Tot va començar quan el català Roma va fer broma sobre la possibilitat de posar una estelada al cotxe.

En detall: Després del comentari de Nani Roma, Carlos Sainz escalava la situació en qüestió de segons. "Ni parlar-ne", deia sobre l'estelada abans d'atacar Sánchez. Mentre entre tots parlaven que la situació política a Catalunya "s'ha calmat", el madrileny aprofitava per fer el seu speech de dretes insultant el president espanyol.

Què diu Carlos Sainz? "El nostre president és gilipolles", se'l sent dir en anglès (our president is an asshole). Una frase que pronuncia en dues ocasions.