La Jungla
Antonio García Ferreras i Ana Pastor, en una imatge a la televisió
Foto: Antonio García Ferreras i Ana Pastor, en una imatge a la televisió | La Sexta
Televisió

Ferreras i Pastor, parella ensucrada: el sobrenom amb què ella l'anomena en la intimitat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Antonio García Ferreras i Ana Pastor, en una imatge a la televisió
Foto: Antonio García Ferreras i Ana Pastor, en una imatge a la televisió | La Sexta

Ana Pastor ha estat aquest dimecres a Y ahora Sonsoles d'Antena 3 per fer promoció del seu nou programa, Generación TOP. Una entrevista on, a més de feina, ha acabat parlant de temes privats, i de la relació amb el seu company de cadena i de vida Antonio García Ferreras.

Què en sabem? Tot plegat ha començat quan Sonsoles Ónega s'ha interessat a saber com anomenen Ana Pastor fora de càmeres. "A tu com et diuen? Pastor, Ana, jefa...", ha demanat abans de recordar que la periodista de La Sexta és parella de Ferreras, amb qui té un fill de 13 anys.

Què diu Ana Pastor? En un atac de sinceritat, Ana Pastor ha explicat que a ella Ferreras li diu pel cognom, mentre que ella li guarda un sobrenom afectuós: "A casa li dic Ferri", ha explicat.

A més, coses de treballar amb la teva parella, ha explicat que de vegades se li escapa dir-li així en públic, tot i que intenta no fer-ho. "Al telèfon el tinc guardat com Ferreras, com el tindràs tu i molta gent. Però jo li dic Ferri. En directe no, tot i que alguna vegada sí que se m'escapa, soc humana". 

Categoria: La Jungla