La Jungla
Isa Pantoja, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Isa Pantoja, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Terratrèmol Pantoja: la mare biològica de Chabelita reapareix per conèixer-la, són idèntiques

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isa Pantoja, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Isa Pantoja, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gir de guió inesperat a la vida de Chabelita, la filla de la cantant Isabel Pantoja. Vint-i-vuit anys després de ser adoptada al Perú, l'artista s'ha assabentat que la seva mare biològica viatjarà a Espanya properament amb la intenció de coneixer-la.

Què en sabem? A través d'una sorprenent intervenció en directe al programa Así es la vida de Telecinco, Roxana Luque ha assegurat que vol visitar Espanya el proper mes de maig i que anirà a Cantora per trobar-se personalment amb la seva filla biològica Isa Pantoja.

Què diu?

  • "Vull anunciar que viatjaré a Espanya molt aviat, al maig per ser més precisos perquè les meves esperances de tenir contacte amb la Isa estan intactes"
  • "Vull veure-la i abraçar-la, perquè és el meu somni. Visitaré Cantora"

D'on venim? Aquesta no és primera aparició pública de Roxana Luque des d'aquella primera entrevista el 2015 a la revista Lecturas, quan va parlar públicament per primera vegada i va expressar el seu desig de conèixer Isa Pantoja en persona. Una portada amb fotografia de les dues, que demostra que són dues gotes d'aigua.

En detall: En aquella entrevista, Roxana Luque recordava que s'havia quedat embarassada amb 23 anys, en una família sense recursos econòmics. Tampoc no comptava amb el suport dels seus pares, fet pel qual va creure que l'acte d'amor més gran per la nena era donar-la en adopció, segons les seves pròpies explicacions.

Reacció: Mentre la seva mare biològica avança que voldrà conèixer-la quan aterri a Andalusia, Telecinco ha anat a trobar Isa Pantoja per saber què en pensa. Lluny d'obtenir una resposta, l'artista ha guardat silenci davant de les preguntes dels reporters i s'ha limitat a contestar amb un "gràcies". La jove es troba en un moment personal difícil, més distanciada que mai de la seva mare Isabel Pantoja, molt dolguda pel fet que no anés al seu casament i per haver amagat que els seus pares biològics eren vius.

Categoria: La Jungla