La Jungla
La Pelopony es treu els embenatges a la televisió
Foto: La Pelopony es treu els embenatges a la televisió | Mtmad
Famosos

La Pelopony mostra la seva cara nova després del drama a Turquia: "M'ha costat 14.000 euros"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La Pelopony es treu els embenatges a la televisió
Foto: La Pelopony es treu els embenatges a la televisió | Mtmad

Una setmana després del seu vídeo anunciant que s'havia fet sis operacions estètiques simultànies a Turquia i que creia que podria haver mort al quiròfan, la Pelopony ha mostrat per fi el resultat de les cirurgies.

Què en sabem? En un vídeo al seu nou compte d'Mtmad, la Pelopony s'ha tret els embenatges en exclusiva. Aquí l'abans i el després de l'artista de Sabadell, que s'ha fet absolutament viral amb la història de les seves operacions:

En detall: La Pelopony ha estat en una clínica estètica turca des de principis de febrer, on s'ha fet dos líftings de papada i pòmuls, el cat-eye, el brow-lift, la blefaroplàstia i la rinoplàstia. Unes cirurgies per les quals va quedar cega durant dos dies i una inflamació que li impedia respirar amb normalitat.

Què diu? Al seu vídeo, la cantant ha explicat que la cirurgia full face que és l'última moda a Corea del Sud i Turquia, i que per això va decidir marxar a Istanbul per fer-se-la. "S'han dit moltes mentides", ha lamentat sobre els comentaris de les seves operacions. La que més mal li ha fet és la del preu: "No van ser 3.000 euros, sinó 14.000 només la cirurgia", ha detallat per deixar ben clar que volia posar-se en mans d'un especialista i que mai va pensar a estalviar ni un cèntim perquè la salut va per davant.

D'on venim? Tal com va explicar ella mateixa fa uns dies, l'operació es va complicar. "Em vaig despertar cega, sense poder veure-hi ni respirar. Em va donar un atac d'ansietat, pensava que moria", assegurava en un vídeo d'internet on va recordar també que el doctor la va haver de sacsejar perquè despertés de l'anestèsia, ja que no responia favorablement. Malgrat que ja s'ha pogut treure els embenatges, la Pelopony té al davant setmanes de recuperació fins que la cara es desinflami totalment i els hematomes desapareguin.