La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa cantant catalana s'opera la boca i llavis i no sembla ella: el resultat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Moltes són les persones que s'operen parts de la cara i del cos per aconseguir una millor imatge i acabar amb els complexos que tenen des de fa temps. Uns retocs que s'ha fet una famosa cantant catalana, nascuda a Gavà.

Què sabem? La cantant es va fer famosa gràcies al programa de música de Televisió Espanyola, Operación Triunfo. Un programa que li va canviar la vida, ja que va passar de ser una persona anònima a ser una persona coneguda. Una fama que ha vingut acompanyada de diners. Uns diners que la cantant ha invertit a canviar-se la cara fins al punt de semblar una altra persona.

Què ha passat? La cantant catalana ha optat per millorar el seu somriure i llavis. Ho ha fet posant-se en mans d'una coneguda clínica de Barcelona, on realitzen tota mena de retocs estètics. Un centre al qual acudeixen persones conegudes, entre elles la també catalana Dulceida, que té un imperi econòmic i ha tornat amb la seva ex.

En detall: La cantant que ha donat un nou aire a la seva boca ha estat la catalana Nerea Rodríguez, que es va donar a conèixer gràcies a participar en el programa Operación Triunfo 2017. La mateixa edició on va participar Aitana. Nerea ha transformat la seva boca gràcies a una intervenció, feta amb àcid hialurònic, que consisteix a treure part de la geniva i fer les dents més grans perquè el somriure sigui més atractiu. Nerea també s'ha retocat els llavis, posant-se més volum. A més, fa temps, es va retocar les dents perquè no li agradava la seva dentadura i es va posar uns implants de porcellana. Ara està així:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N O U T • Elisabeth Álvarez (@inout.barcelona)

Per acabar: La cara de la cantant ha canviat molt en els últims anys. I és que la de Gavà s'ha fet molts retocs per aconseguir una millor imatge i trencar de manera radical amb el seu passat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música