La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Aitana Ocaña es fa d'or en els seus concerts: el dineral que guanya per actuació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Aitana Ocaña es troba en plena gira de concerts. Aquest cap de setmana va actuar a Màlaga i aquesta setmana actuarà a Barcelona. Ho farà durant dos dies seguits, els dies 12 i 13, en el Palau Sant Jordi.

Què sabem? La cantant Aitana Ocaña es va donar a conèixer gràcies al programa Operación Triunfo, on va quedar en segona posició. Des de llavors les coses li van molt bé i la jove gaudeix d'un patrimoni milionari.

Què ha passat? El programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, ha donat a conèixer l'elevada quantitat de diners que la catalana guanya per cada concert que fa. Actualment, està fent una gira de concerts sota el nom 'Alpha Tour', per presentar el seu darrer treball.

En detall: Aitana Ocaña està en el centre de la polèmica. I és que moltes són les persones que acusen a la cantant de fer balls pujats de to durant la gira de concerts que està fent. Uns balls que moltes persones consideren que no són aptes pel seu públic més petit. Unes acusacions de les quals ella s'ha defensat. "En els meus concerts veig a famílies senceres i vull continuar tenint aquest tipus de públic i que els més petits creixin amb la meva música", va dir fa uns dies Aitana en declaracions a Europa Press. Aquest cap de setmana, al seu pas per Màlaga, la cantant ha dit: "Els canvis són experiència i tots els canvis sempre són cap a millor".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

Per acabar: Aquest cap de setmana el programa Fiesta, presentat per Emma García, s'ha fet ressò de les crítiques que ha rebut Aitana Ocaña. També ha desvetllat el dineral que guanya la catalana per cada concert que fa. Segons el programa del grup Mediaset, Aitana Ocaña, que té un patrimoni valorat en cinc milions d'euros i s'acaba de comprar una mansió, per concert guanya l'elevada xifra de 150.000 euros.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música