La Jungla
Muntatge d'imatges de Ruth Lorenzo i Aitana a RTVE
Foto: Muntatge d'imatges de Ruth Lorenzo i Aitana a RTVE | Principal
Famosos

Ruth Lorenzo defensa contundentment Aitana: "Per res la veig sexualitzada"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Muntatge d'imatges de Ruth Lorenzo i Aitana a RTVE
Foto: Muntatge d'imatges de Ruth Lorenzo i Aitana a RTVE | Principal

Els vídeos que s'han compartit a les xarxes socials dels balls d'Aitana en un concert a València han provocat una polèmica que ha eclipsat els mitjans de comunicació. I, entre els detractors, ha aparegut Ruth Lorenzo, que s'ha posicionat amb Aitana.

D'on venim: El nou estil d'Aitana Ocaña a la seva nova gira 'Alpha' sembla que no ha agradat a algunes persones i les xarxes s'han omplert de crítiques, arribant a dir barbaritats com que les seves coreografies són "pornogràfiques" o assenyalant que es tracta d'"hipersexualització de la infància", tal com ha dit Patricia Pardo a Vamos a ver.

En detall: Després d'algunes crítiques i, també, el suport de companys de professió i del sector de la comunicació, Ruth Lorenzo s'ha pronunciat a favor de la llibertat de la cantant després de ser preguntada pels mitjans de comunicació.

Què en diu Ruth Lorenzo: La cantant i expresentadora de Cover Night ha defensat l'evolució d'Aitana i ha reflexionat respecte al paper de les xarxes socials. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

  • "(Aitana) no està canviant, està creixent com a ésser humà i artista. I el que està fent sobre l'escenari és meravellós".
  • "No veig una dona com l'estan descrivint. Veig una dona que està creixent, empoderada i bella. I, a qui no li agradi, que no vagi als seus concerts".
  • "Cal saber molt bé què estàs llegint", en relació amb els comptes falsos de les xarxes socials.
  • "És una artistassa. Crec que el creixement natural d'una artista fa descobrir-te i explorar, i per res la veig sexualitzada. De fet, no sé si heu anat a un concert de reggaeton, però...".

A més, Ruth Lorenzo ha volgut restar importància a l'assumpte: "Espero que estigui centrada preparant tots els seus xous, demostrant que és una artista de cap a peus".

  • La cantant ha descrit la situació com una "gran ximpleria i absurdesa": "Si fos ella, m'ho passaria pel 'forríssim'. Amb tot l'afecte".

Per últim: La cantant també ha fet referència a l'empoderament de la dona, després que s'hagi assenyalat a Aitana i qüestionat el seu paper com a cantant: "És que no ho entenc... Parlem i proclamem la liberalització de la dona i, quan veiem una dona lliure, a destrossar-la...".