La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Aitana Ocaña plora durant el concert de València parlant de la seva vida

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Aitana Ocaña ha donat el tret de sortida a la seva gira musical, Alpha Tour. Una gira de concerts que ha començat a València i que s'allargarà durant els pròxims mesos.

Què sabem? Aquest cap de setmana Aitana Ocaña ha actuat a València. Una actuació que ha estat marcada per la polèmica. I és que molts dels seus seguidors l'han criticat pels seus balls pujats de to a sobre de l'escenari. Uns balls que consideren sexuals i que no són aptes pel seu públic més infantil.

Què ha passat? Els balls pujats de to d'Aitana no és l'únic que ha transcendit del seu concert de València. I és que Aitana, en un moment del seu concert, va parlar de la seva vida i dels canvis que ha viscut amb només 24 anys. Unes paraules amb les quals ella i moltes persones del públic van acabar plorant.

En detall: "A vegades costa dir com estàs, en entrevistes i coses així, perquè al final són coses molt personals. Però vull dir-vos que tots els canvis sempre són per aprendre i sempre serveixen per millorar". Aquestes van ser les paraules d'Aitana Ocaña que van emocionar a moltes persones, inclòs a ella mateixa, que no parava d'eixugar-se les llàgrimes. "TInc 24 anys i a vegades és difícil adonar-se dels canvis. Però això és el més bonic de la vida, aixecar-se i aprendre", va acabar dient la cantant, que pel seu concert de València va lluir un vestit curt asimètric color vermell, uns pantalons curts a sota color fúcsia i unes botes per sobre dels genolls, color negre i de cuir, que han causat sensació. El vídeo d'Aitana reflexionant sobre la vida i plorant és aquest:

@palomalopezpr Aitana se ha emocionado hoy en valencia despues de cantar “con la miel en los labios” #alphatour #aitana #valencia ♬ sonido original - Palo!!!

Per acabar: Aitana Ocaña, per aquesta gira de concerts, ha posat una condició als seus seguidors. I és que en cada ciutat on actuï els fans que la vagin a veure hauran d'anar vestits d'un color determinat. Els dies 12 i 13 d'octubre la catalana farà parada a Barcelona i tots els que la vagin a veure hauran d'anar vestits de color blanc.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música