La Jungla
Aitana s'enfronta al pare d'una fan
Foto: Aitana s'enfronta al pare d'una fan
Famosos

Aitana s'encara al pare d'una fan abans d'entrar a 'El Hormiguero': "Només demano respecte"

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 21 de setembre de 2023. 12:28
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana s'enfronta al pare d'una fan
Foto: Aitana s'enfronta al pare d'una fan

Situació força desagradable la que ha viscut Aitana a les portes dels estudis d'Antena 3 aquest dimecres, quan un grup de fans l'esperava abans de l'entrevista a El Hormiguero. Després que el pare d'una de les noies l'insultés, la cantant s'hi ha enfrontat al davant de tothom.

Què en sabem? Tal com es pot veure en un vídeo que s'ha viralitzat en les últimes hores, Aitana s'ha encarat al pare d'una fan a Madrid. Segons ha explicat la mateixa noia a les xarxes socials, el seu pare "la va enviar a la merda" perquè no s'havia aturat a fer-se una foto amb ella. També hi ha altres persones que asseguren que hi eren i que li hauria dit "fastigosa". Aquest és el moment incòmode que ha viscut la de Sant Climent de Llobregat:

Què diu Aitana?

  • "Només demano que tinguis una mica més de respecte".
  • "Sempre que puc m'aturo, només demano és que tingueu una mica de respecte perquè això no està bé que ho digueu".
  • "Quan algú em demana una foto al carrer sempre me la faig, mai no dic que no".

En detall: A mitja discussió amb Aitana, el pare de la jove li recrimina que "l'altra vegada vas fer el mateix" –és a dir, que no s'hi va fer una foto–, per finalment acabar demanant perdó just abans que la seva filla s'hi pogués fotografiar.

Un altre apunt: Més enllà de l'incident abans del programa, El Hormiguero ha tornat a ser líder indiscutible de la nit de dimecres a les televisions espanyoles gràcies a l'entrevista a l'Aitana. Un 16,4% de share i 2.118.000 espectadors fan de l'espai de Pablo Motos el més vist del prime time, molt per davant dels Cuentos Chinos de Jorge Javier Vázquez (7,1%) i El conquistador de TVE (4,7%).