La Jungla
Laura Escanes, presentadora de 'La travessa'
Foto: Laura Escanes, presentadora de 'La travessa' | Instagram
Televisió

Escanes confessa patir la síndrome de l'impostora com a presentadora de TV3: "Hi ha gent més preparada"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, presentadora de 'La travessa'
Foto: Laura Escanes, presentadora de 'La travessa' | Instagram

Laura Escanes espera que TV3 anunciï l'estrena de La travessa, el reality que ha gravat aquest estiu fent de presentadora. És sens dubte una de les novetats més esperades de la cadena per la nova temporada, però la influencer no les té totes, i en les últimes hores ha confessat les seves pors en relació al projecte.

Què en sabem? A través del seu pòdcast Entre el cielo y las nubes, Laura Escanes ha assegurat haver patit la síndrome de l'impostora quan va acceptar presentar La travessa. En una conversa amb la pija y la quinqui, la mediàtica barcelonina ha recordat que no va acabar els estudis de Periodisme, i ha assenyalat que probablement hi ha altres persones més preparades que ella per la feina. De fet, aquesta és una de les crítiques que es van poder llegir a les xarxes socials quan es va conèixer el fitxatge de la instagramer per TV3.

Què diu Laura Escanes?

  • "Fa uns mesos vaig estar presentant un programa per TV3. Pensava, estic presentant un programa i no he estudiat Periodisme".
  • "Hi ha molta gent preparadíssima, segurament molt més que jo. Però, què faig? Perdo aquesta oportunitat?".

A més, les paraules d'Escanes també han generat la reflexió de Carlos Peguer y Mariang Maturana –els noms reals de la pija y la quinqui–, que defensen que els presentadors de televisió no es fan a les facultats de comunicació, sinó que es tracta de tenir "pràctica, haver nascut amb això i ser al lloc adequat en el moment adequat".

Un altre apunt: TV3 no ha anunciat encara la data concreta de l'estrena de La travessa, que està prevista per la tardor. Vuit parelles creuaran els Pirineus des de la Val d'Aran fins al Cap de Creus, en 15 dies i superant diverses proves per guanyar un pot de 10.000 euros que només s'enduran els dos concursants més ràpids. Abans i tot, Escanes ja té el seu premi amb l'oportunitat de començar una carrera a la tele.