La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

El nòvio d'Oriana Marzoli embogeix a 'GH': destrosses i trucada a la policia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Ahir a la nit es va viure un moment de molta tensió dins la casa més famosa de la televisió. Parlem de Gran Hermano VIP, que va començar fa uns dies i on està participant la veneçolana Oriana Marzoli.

Què sabem? Ahir a la nit el nou nòvio d'Oriana Marzoli va fer una visita a la casa de Gran Hermano VIP. Però per a desgràcia seva no es va poder veure amb la seva nòvia i la situació es va descontrolar moltíssim.

Què ha passat? El nòvio d'Oriana Marzoli va fer gala de la seva agressivitat i mals modals, deixant a l'audiència del programa completament amb la boca oberta. Tot el que va passar, a continuació.

En detall: Oriana Marzoli ha entrat a concursar a Gran Hermano VIP poc després de participar en l'edició italiana de Gran Hermano VIP. Per aquest motiu Oriana Marzoli està una mica saturada perquè fa molt temps que està tancada i necessita aire fresc. Marzoli al seu pas per la versió italiana de Gran Hermano va conèixer el seu actual nòvio que es diu Danielle. És nascut a Verona. Tots dos estan molt enamorats i ahir el seu nòvio va visitar el plató de Gran Hermano VIP. Al cap de pocs minuts d'estar allà, Marta Flich, presentadora del programa, li va proposar si volia anar a la casa de Gran Hermano per veure's amb la seva nòvia. Ell va dir que sí.

Per acabar: La tragèdia va tenir lloc quan Oriana Marzoli va saber que el seu nòvio estava a la casa de Gran Hermano, però si accedia a veure'l perdria 12.000 euros del premi final. Oriana, obsessionada amb els diners, va dir que no. El seu nòvio es va emprenyar moltíssim perquè no va poder veure a la seva novia. De manera que va començar a destrossar el mobiliari de la casa, a fer puntades de peu a les parets, a enfrontar-se a persones de l'organització i inclòs va amenaçar en trucar a la policia. Queda clar: Oriana i el seu nou nòvio fan molt bona parella.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco