La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Crítiques a la catalana Aitana pels balls pujats de to que fa en ple concert

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Aitana Ocaña acaba de començar la seva nova gira de concerts, sota el nom Alpha Tour. Una gira de concerts amb la qual la cantant, que es va donar a conèixer gràcies al programa de música Operación Triunfo, visitarà diverses capitals espanyoles durant els pròxims mesos.

Què sabem? Ahir a la nit la catalana Aitana Ocaña va estrenar la seva gira de concerts. Ho va fer a València, a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Un espectacle on la cantant, i parella de Sebastian Yatra, va sorprendre el públic amb el projecte en el qual ha estat treballant tota aquesta última temporada.

Què ha passat? Aitana Ocaña acaba d'inaugurar la seva gira de concerts. Ho ha fet amb una imatge completament renovada i un estilisme molt comentat, de la mà de la firma Fendi. La catalana, per aquesta gira, aposta per lluir unes altíssimes botes de color negre de cuir per sobre dels genolls. Molt trencadores. Al seu pas per València també va lluir un vestit vermell asimètric i uns pantalons curts a sota de color morat. Una posada en escena que ha estat força polèmica especialment pels seus balls.

En detall: Durant les últimes hores les xarxes socials treuen fum amb l'actuació d'Aitana a València. I és que moltes són les persones que consideren que la cantant s'ha passat de la ratlla amb algunes coreografies de les seves actuacions. Uns balls que alguns creuen que són massa sexuals i no són aptes pel seu públic més infantil, tots els nens i nenes que van a veure a la cantant actuar en directe.

Per acabar: Per aquesta gira de concerts Aitana Ocaña ha posat una norma als seus seguidors. I és que en cadascun dels seus concerts les persones del públic hauran d'anar vestides d'un color en concret. La cantant actuarà a Barcelona els dies 12 i 13 d'octubre i el color escollit ha estat el blanc.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música