La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Fotos d'Aitana Ocaña en el menjador de la mansió de Sebastián Yatra: el detall que ho revela

Barcelona.
Foto: | Instagram

Tot i que no hi ha confirmació oficial per part de la parella, Aitana Ocaña i Sebastián Yatra podrien estar sortint des de fa un temps.

Què sabem? La cantant catalana Aitana Ocaña ha viatjat recentment fins a Los Ángeles, els Estats Units. Una escapada de la qual n'ha presumit en el seu compte d'Instagram, on ha penjat diverses fotografies que han agradat molt als seus seguidors. Una escapada que Aitana ha fet amb la seva cosina Olga, de qui mai se separa i que també fa de representant de la cantant.

Què ha passat? Comprant roba, en un supermercat o a l'avió viatjant fins a Los Ángeles. Aquestes són algunes de les imatges que Aitana Ocaña ha compartit en el seu compte d'Instagram, on suma més de tres milions i mig de seguidors. També ha compartit unes fotografies on ella, molt guapa i feliç, surt en el menjador d'una mansió. Unes fotos en un menjador que han fet saltar totes les alarmes.

En profunditat: Les dues fotos on Aitana apareix en el menjador d'una mansió han fet embogir per complet els fans de la cantant. I és que sembla que la mansió és la que Sebastián Yatra té a Los Ángeles, situada en el barri residencial Hollywood Hills. El detall que ha cridat l'atenció no es cap altre que una cistella de bàsquet que apareix de fons en una de les fotos que ha penjat Aitana. La mateixa cistella de bàsquet on Sebastián Yatra, fa temps, concretament el setembre del 2021, es va fer una fotografia presumint d'abdominals. Parlem d'això:

Per acabar: Va ser a finals de desembre del 2022 quan la revista Lecturas, en portada, va fer-se ressò de la ruptura, després de quatre anys, entre la cantant catalana Aitana i l'actor Miguel Bernardeau. Des de les hores no es para d'especular amb una possible relació entre Aitana i Sebastián Yatra. De moment, però no han confirmat res. Ho faran en els mesos vinents?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música