La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Vídeo d'Aitana ballant la nova cançó de Shakira que molestarà al seu ex, Miguel Bernardeau

Barcelona.
Foto: | Instagram

Va ser ahir 12 de gener quan la cantant colombiana Shakira va estrenar la seva última cançó, una col·laboració amb l'argentí Bizarrap.

Què sabem? L'artista Shakira està en boca de tothom després d'estrenar durant la una de la matinada, hora europea, del dijous 12 de gener, la seva última cançó. Un tema que acumula més de 63 milions de visites al Youtube, on la de Barranquilla ataca a Gerard Piqué i a la seva nova nòvia, Clara Chía, de 24 anys.

Què ha passat? Només publicar-se la nova cançó de Shakira, moltíssima gent va començar a reaccionar a les xarxes socials dient què li semblava el nou tema de la colombiana. Una de les que ho va fer va ser la cantant catalana Aitana Ocaña. La d'Operación Triunfo no va publicar una piulada si no dues. Són les següents:

En profunditat: Uns missatges a la xarxa social Twitter on Aitana Ocaña es posiciona al costat de la cantant Shakira, després de tota la seva polèmica i separació amb l'exfutbolista Gerard Piqué. Una situació amb la qual Aitana empatitza molt. I és que la catalana, el passat mes de desembre i després de quatre anys, va trencar la seva relació amb l'actor Miguel Bernardeau, fill de la també actriu Ana Duato. 

Què ha fet Aitana? La cantant catalana no només ha publicat dues piulades en el seu compte de Twitter, sinó que durant les últimes hores, en el seu compte d'Instagram, ha publicat un vídeo que està arrasant. Un vídeo on Aitana, amb el seu pare i germans, balla a la cuina de casa seva la nova cançó de Shakira. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)

Per acabar: Un vídeo que molts dels seguidors d'Aitana asseguren que va dirigit al seu ex, Miguel Bernardeau. A més moltíssimes són les persones, que tant a través de Twitter com d'Instagram, han demanat  a la cantant que també faci com Shakira i col·labori amb Bizarrap per explicar la vertadera història de la seva ruptura.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Shakira