La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz' | Antena 3
Famosos

Sebastián Yatra s'esfuma: la comentada "desaparició" del nou nòvio d'Aitana

Barcelona.
Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz' | Antena 3

Sebastián Yatra ha tancat el seu compte d'Instagram, pocs dies després que sortís a la llum la seva relació amb Aitana Ocaña. Un gest que ha sorprès els seus 30 milions de seguidors a l'app fotogràfica, i que ha generat multitud d'especulacions sobre el perquè d'aquesta decisió.

Què sabem? Aquest dilluns, els followers de l'artista colombià han vist com el seu perfil desapareixia sense cap explicació. Una decisió dràstica, però que podria tenir alguna cosa a veure amb la persecució dels darrers dies a les xarxes socials, després que transcendís que surt amb l'Aitana. Només ell sap si l'adeu a Instagram és una forma de blindar-se davant d'aquestes informacions.

En detall: Qualsevol persona que busqui Sebastián Yatra a Instagram podrà comprovar que el resultat de cerca és una pàgina no disponible. Com que no es pot accedir al seu perfil, els 29,9 milions de seguidors que tenia tampoc no poden veure totes les seves fotos. En canvi, sí manté oberts els comptes de TikTok i Twitter, amb 18,2 milions i 2,8 milions de followers cadascun.

D'on venim? Després de setmanes de rumors sobre una possible història d'amor entre Aitana i Yatra, el passat 3 de gener tots dos van confirmar que havien marxat junts de vacances a Londres amb un grup d'amics. Una escapada, publicada precisament a Instagram, que deixa poc marge de dubte sobre la seva relació.

A més, dimecres Laura Fa i Lorena Vázquez van sucar pa en l'afer Ocaña-Yatra i van assegurar que sí que mantenen una relació. "Podem confirmar que estan junts", afirmen les mamarazzis, sense entrar a valorar si l'etiqueta de "nòvios" és l'adequada i si ells ja han decidit posar-li aquest nom.

Per acabar: A diferència de Yatra, Aitana no ha tancat el seu compte d'Instagram ni ha donat indicis de voler-ho fer. Però tampoc no ha publicat res en les últimes hores, coincidint amb la desaparició digital de l'artista sud-americà. L'últim post de la triunfita és un anunci del maquillatge d'Yves Saint Laurent fa quatre dies.

Categoria: La Jungla