La Jungla
Laura Escanes i Aitana Ocaña en imatges de les seves xarxes sociales
Foto: Laura Escanes i Aitana Ocaña en imatges de les seves xarxes sociales | Instagram
Famosos

Escanes i Aitana es mullen: famoses, separades i a favor de Shakira

Barcelona.
Laura Escanes i Aitana Ocaña en imatges de les seves xarxes sociales
Foto: Laura Escanes i Aitana Ocaña en imatges de les seves xarxes sociales | Instagram

2022 ha estat any de ruptures de famosos. A més de Shakira i Gerard Piqué, Laura Escanes i Aitana Ocaña han estat dues de les estrelles que també van tallar amb les seves parelles l'any passat. Aquest dijous, totes dues s'han pronunciat sobre la nova cançó de la cantant colombiana.

Què sabem? Després que Shakira i Bizarrap hagin publicat a la una d'aquesta matinada el seu nou tema conjunt, amb multitud de dards contra Piqué, Clara Chía, i la seva exsogra, Montserrat Bernabeu; Escanes i Aitana han escrit a les xarxes socials per manifestar el seu suport a l'autora. Quan passaven pocs minuts de l'estrena, la influencer i la triunfita catalanes han parlat:

En detall: Mentre Escanes ha triat un dels fragments del single, "Las mujeres ya no lloran", Aitana s'ha dedicat a enviar cors a Shakira. No sense deixar de preguntar: "A TikTok em surten vídeos que analitzen les indirectes [a Piqué]... Quines indirectes?", diu després d'escoltar les estrofes molt clares contra l'ex del Barça i el seu entorn.

Què diu la cançó? Frases claríssimes contra Piqué i Clara Chía com "Una loba como yo ya no está pa' tipos como tú. A ti te quedé grande, por eso estás con una igualita que tú", "Tiene nombre de persona buena, clara-mente no es como suena" o "Yo valgo por dos de 22", l'edat d'ella; i contra Montserrat Bernabeu: "Me dejaste de vecina a la suegra y una deuda con Hacienda".

D'on venim? El 2022, Escanes i Aitana van tallar amb les seves parelles amb pocs mesos de diferència. Si al setembre la instagramer anunciava la seva separació de Risto Mejide després de set anys de relació, la cantant trencava amb Miguel Bernardeau a mitjan desembre.

A més, totes dues han refet la seva vida sentimental i tenen parella de nou. Escanes surt amb el cantant sevillà Álvaro de Luna, i Aitana ha començat una història amb el colombià Sebastián Yatra.

Per acabar: Mentre Escanes i Aitana li donen suport, Shakira continua fent de les seves. Aquest dijous, després de la publicació de la cançó amb Bizarrap, s'ha conegut el gest de mal gust que la cantant ha tingut amb la seva exsogra, a qui ha col·locat l'estàtua d'una bruixa de mida real davant de casa.