La Jungla
Portada de la sèrie 'Bosé'
Foto: Portada de la sèrie 'Bosé' | SkyShowtime
Televisió

Mediaset es fa amb els drets de la sèrie de Miguel Bosé i Telecinco ja l'anuncia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Portada de la sèrie 'Bosé'
Foto: Portada de la sèrie 'Bosé' | SkyShowtime

Telecinco suma un nou títol en la seva oferta de ficció, després que Mediaset es fes amb els drets de Bosé fa uns mesos. La sèrie fa un repàs a la vida de Miguel Bosé i s'estrenarà molt aviat, tal com ja anuncia la cadena.

D'on venim: Després d'anunciar aquest dimecres que Telecinco estrenarà la nova temporada d'Entrevías, la sèrie protagonitzada per José Coronado, el pròxim dimarts 10 d'octubre després de GH VIP: Última hora, la principal cadena de Mediaset ha començat a promocionar també Bosé per molt aviat.

  • La sèrie es va estrenar el darrer mes de març a la plataforma SkyShowtime, en exclusiva pels seus usuaris, i pròximament farà el salt a la televisió en obert.

Què en sabem: La sèrie, que fa un repàs pels diferents episodis de la vida de Miguel Bosé des de ben petit, està produïda per Shine Iberia (MasterChef, Maestros de la costura o Cover Night).

  • El biopic està estructurat en sis capítols d'una duració al voltant dels 50 minuts.
  • La sèrie destaca per la seva gran sinceritat en moments clau a la vida del cantant, com la difícil relació amb el seu pare, el torer Luis Miguel Dominguín, i el consum de substàncies per part de Bosé.

En detall: El biopic de Bosé compta amb guions d'Àngels González Sinde, Isabel Vázquez i Boris Izaguirre, i té com a objectiu transportar els espectadors a diferents moments de la vida i la carrera de Bosé.

  • Cadascun dels capítols se centra en una cançó de l'artista, explicant la història darrere de la seva vida en aquell moment.
  • La sèrie té dos actors que interpreten Miguel Bosé, José Pastor que fa del cantant quan era jove i Iván Sánchez, que l'interpreta de més gran.
  • En el repartiment figuren també Nacho Fresneda com Luis Miguel Dominguín, Valeria Solarino al paper de Lucía Bosé, Alicia Borrachero com 'La Tata', José Sospedra a la pell de Pablo Alborch, Miguel Ángel Muñoz com Julio Iglesias i Mariela Garriga al paper de Facio.