La Jungla
Miguel Bosé a 'El Hormiguero'
Foto: Miguel Bosé a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Miguel Bosé explica l'assalt a casa seva: "Es va treure la màscara i va dir que era fan meu"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Miguel Bosé a 'El Hormiguero'
Foto: Miguel Bosé a 'El Hormiguero' | Antena 3

Un mes després de l'assalt d'uns encaputxats a la casa de Miguel Bosé, el cantant ha visitat El Hormiguero i ha explicat amb detall com va viure la situació amb els seus fills a casa i com va fer un gir radical la situació quan el van reconèixer.

D'on venim: Després no presentar-se al programa de Pablo Motos la setmana de l'estrena a última hora per un problema de salut, sent substituït per Carlos Latre, Bosé ha començat el programa demanant disculpes a tot l'equip d'El Hormiguero.

En detall: Miguel Bosé ha explicat com va viure l'assalt d'uns encaputxats que van entrar a casa seva per robar-li mentre dormien: “Estàvem adormits a casa meva i de sobte em desperta algú. Miro, veig cares que no conec i estava encanonat amb una pistola. Estàvem tots envoltats de gent armada fins a les dents amb metralletes i artilleria pesant molt gran”.

  • El cantant ha explicat que no es tractava de lladres professionals pel seu modus operandi. I, tot i no exercir violència física, ha explicat que sí que van reduir, desnuar i lligar als vigilants de seguretat.

En profunditat: Entrant més en detall, l'artista ha verbalitzat que per tal d'evitar que separessin als seus dos fills que es trobaven amb ell, va demanar als lladres que els aïllessin juntament amb la treballadora de la llar a una habitació, on els van lligar i tapar els ulls perquè no veiessin res.

  • Mentrestant, segons ha narrat Bosé, va acompanyar els lladres a obrir les caixes fortes quan en un determinat moment un dels assaltants el va reconèixer: "Se'm queda mirant i diu: 'Chavos, és Miguel Bosé. Es va treure la màscara i em va dir que era el meu fan. Jo li vaig dir que aleshores havíem de portar les coses per bon camí o s'acabaven els concerts. Fins i tot, un membre de la banda em va demanar un selfie”.
  • El cantant ha explicat que es van emportar "tot el que van poder agafar", tot i que ha admès que podria haver sigut pitjor. I també ha bromejat: "Des d'aquí els vull agrair una cosa. Tinc dues amigues californianes fans de tota la vida que cada Nadal, aniversari o festa em regalen objectes que a elles els apassionen i jo detesto. Una gamma alta de maletes i moneders. Doncs se les van emportar totes, així que moltes gràcies”.

A més, Bosé ha dit que quan van marxar van deixar la casa completament desendreçada fins que va arribar la policia tres dies després: “Van ser gairebé pitjors ells que l'atracament. Tenien molt bona voluntat, però n'eren 30 i estaven més armats que els altres”.

Per últim: El cantant també ha volgut ressaltar el valent comportament que van tenir els seus fills en aquell desagradable moment i l'actitud d'un dels membres dels assaltants que es va quedar a càrrec dels petits, que els va tranquil·litzar i els va dir que no els succeiria res ni a ells ni al seu pare: “Abans d'anar-se'n va desencadenar Tadeo i li va dir que en mitja hora s'acabés de deixar anar i que després deslligués la resta, però que no digués res”.