La Jungla
Miguel Bosé, en una imatge d'arxiu
Foto: Miguel Bosé, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Miguel Bosé, després de l'assalt armat a casa seva: "Els meus fills van ser dos valents"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 22 d'agost de 2023. 13:59
Temps de lectura: 2 minuts
Miguel Bosé, en una imatge d'arxiu
Foto: Miguel Bosé, en una imatge d'arxiu | EFE

Miguel Bosé encara intenta assimilar el malson que va viure divendres al vespre amb els seus dos fills Diego i Tadeo, quan deu homes armats van assaltar la casa on viuen a Mèxic. En les últimes hores, el cantant s'ha pronunciat a través d'un comunicat.

Què en sabem? Tal com van avançar diversos mitjans mexicans durant el cap de setmana, divendres sobre les 20:30 hores un grup de deu homes armats i encaputxats (en un primer moment es va dir que eren vuit) van assaltar el domicili dels Bosé. Van tancar-los en una habitació, amb la resta dels treballadors de la casa, i es van endur joies, diners en efectiu i un vehicle.

Què diu Miguel Bosé?

  • "Ens van tenir lligats als meus fills, el personal de la casa i a mi durant més de dues hores".
  • "Estem tots bé. Els meus fills es van comportar com dos valents, admirables".
  • "Va ser tot molt tens, delicat i desagradable".

En detall: Miguel Bosé lamenta que els lladres "s'ho van endur tot", cotxe inclòs, en un atracament que –malgrat que van passar dues hores lligats i tancats– diu que va ser "ràpid". Per aquest motiu, creu que estava "molt estudiat i mil·limetrat".

A més, Miguel Bosé ha aprofitat el seu primer missatge públic després de l'atracament per explicar que no pensa abandonar Mèxic, on viu des del 2018 després de la ruptura amb Nacho Palau: "Em quedaré aquí per fer front al que sigui, al país més hospitalari del planeta".

Un altre apunt: El comunicat de Miguel Bosé ha generat una allau de reaccions dels seus fans, però també d'un gran nombre de companys de professió que han expressat la seva preocupació pel cantant i han enviat missatges d'afecte. Personalitats com Carlos Vives, Laura Pausini, Boris Izaguirre o Sergi Arola li han fet arribar les seves bones paraules en les últimes hores.