La Jungla
Miguel Bosé, en una imatge d'arxiu
Foto: Miguel Bosé, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Miguel Bosé i els dos fills, assaltats a punta de pistola a la seva casa de Mèxic

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Miguel Bosé, en una imatge d'arxiu
Foto: Miguel Bosé, en una imatge d'arxiu | EFE

Miguel Bosé es refà de l'ensurt més gran de la seva vida, després d'haver patit un atracament amb armes a l'interior de casa seva a Mèxic quan era amb els seus dos fills de 12 anys, Diego i Tadeo

Què en sabem? Tal com han avançat diversos mitjans mexicans, divendres sobre les 20:30 hores vuit homes armats i encaputxats van assaltar el domicili dels Bosé. En aquell instant, el cantant es trobava tot sol a la sala d'estar; mentre que els seus fills eren a la planta de dalt.

En detall: Els assaltants van irrompre a la casa i van trobar Miguel Bosé al pis de baix. Els fills, alarmats pel soroll, van anar a veure què passava i van trobar el pare amb els atracadors. El cantant els va demanar que mantinguessin la calma, i els va fer seure al sofà, on un dels homes armats els va encanonar amb l'amenaça de disparar-los al cap. Després els van tancar a tots tres, juntament amb els treballadors de la casa, en una habitació.

A més, mentre van estar tancats en aquesta altra sala, els lladres s'haurien endut joies, diners en efectiu i un vehicle. En canvi, no van agafar cap de les obres d'art ni els quadres que hi ha al domicili de Miguel Bosé.

Un altre apunt: Els atracadors van marxar amb el botí en una furgoneta dels Bosé. També es van endur segrestat el xofer del cantant, que va ser alliberat hores més tard.

Per acabar: Després de l'assalt, Miguel Bosé no s'ha pronunciat públicament sobre el tema. Tot i això, sí que ha reaparegut a les xarxes socials per compartir una fotografia estirat al sofà de casa. "Aquest matí m'he despertat convertit definitivament en un llop platejat", escriu entre els comentaris dels seus seguidors, que pregunten si es troben tots bé.