La Jungla
Carlos Latre a 'El Hormiguero'
Foto: Carlos Latre a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

La pulla de Carlos Latre a Miguel Bosé per la seva absència a 'El Hormiguero': "Que tinguis un virus..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Latre a 'El Hormiguero'
Foto: Carlos Latre a 'El Hormiguero' | Antena 3

Després de l'absència d'última hora de Miguel Bosé com a convidat d'El Hormiguero, Carlos Latre ha acceptat la proposta exprés del programa que presenta Pablo Motos, que s'havia quedat orfe de convidat.

Què en sabem: El motiu pel qual Miguel Bosé s'hauria absentat de la seva visita anunciada a El Hormiguero és un problema de salut, tal com ha confirmat Motos al programa. Sense donar detalls de l'estat de Bosé, el presentador ha explicat que no estava "en condicions de fer el programa", però sense ser "una cosa molt greu".

  • El programa que presenta i produeix Motos ha optat per recórrer a un dels seus famosos més habituals per ocupar l'espai del cantant. D'aquesta manera, Latre ha pogut promocionar la seva gira One Man Show i, a la vegada, han comentat que el cervell del còmic està sent estudiat per la investigació de malalties com l'afàsia.

Què en diu Carlos Latre: Després d'agrair-li Pablo Motos a Latre que hagués acceptat la proposta tan ràpidament, l'humorista s'ha enrecordat de Miguel Bosé posant la veu del cantant en els darrers anys: "No he pogut venir perquè ja sabeu que tinc un virus...", fent referència a la polèmica generada durant la pandèmia del coronavirus.

  • El cantant va generar polèmica en defensar teories negacionistes respecte a la covid-19 i contra les vacunes, que va comportar moltes crítiques cap a Bosé. De fet, a la seva anterior visita al programa de Motos, el convidat absent es va intentar justificar basant-se en la "llibertat d'expressió": "Durant la Transició teníem més llibertats que ara", declaracions que també van generar molta polèmica.

Per últim: Després de bromejar amb la imitació de Bosé, Carlos Latre s'ha disculpat i no ha volgut continuar amb la pulla cap al cantant: "Perdó, no vull... Miguel, t'enviem una abraçada gegant, però que el pobre Miguel tingui un virus...".

Categoria: La Jungla