La Jungla
Toñi Moreno i Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity'
Foto: Toñi Moreno i Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity' | RTVE
Televisió

Toñi Moreno frena radicalment Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity': "Estàs acostumat a manar"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Toñi Moreno i Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity'
Foto: Toñi Moreno i Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity' | RTVE

La tercera gala de la vuitena edició de MasterChef Celebrity ha viscut una dura confrontació entre Toñi Moreno i Jesulín de Ubrique en un dels moments més delicats de l'entrega. Una discussió on la presentadora no s'ha callat el que pensa del torer.

D'on venim: Tot ha començat en els instants previs a l'eliminació d'un concursant del format. Quan els concursants desconeixien el que succeiria, Jesulín ha carregat contra Daniel Illescas per no haver-lo escollit en la prova anterior sent el seu amic i ha provocat que l'influencer plorés, fet que ha generat que Moreno esclatés.

  • Aquestes han estat les declaracions del torer: "M'he sentit una mica decebut amb el meu amic Dani perquè jo tenia com a localitzada cinc o sis plantes i el tio no va encertar i ni tan sols em va mirar".
  • Seguidament, Illescas li ha demanat disculpes: "Jo ho sento, no ho he fet amb malícia ni res. Sento si t'ha sentat malament. (...) Tens tota la raó. Et demano disculpes, no ho he pensat. Fes-me una abraçada. (...) Però no ho he pensat pels meus nervis. No ho he fet amb maldat".

En detall: Des de la galeria del programa, Toñi Moreno i la resta dels companys es trobaven veient el panorama i, en aquest moment, la presentadora ha esclatat contra el torer: "No estic d'acord amb el que estàs fent. Si jo m'hagués d'enfadar cada vegada que la gent no m'agafa o no em treu, estaria tot el dia enfadada".

  • Seguidament, Jesulín intentava parlar, però Toñi l'ha frenat: "Deixa'm parlar, tio... que estàs acostumat a manar".
  • Aquestes paraules no les ha interpretat gens bé el torer, que ha contestat a la seva companya: "No, a mi m'han manat moltes vegades".

En profunditat: Moreno ha volgut explicar el seu argument de per què no considerava just el que estava fent Jesulín de Ubrique amb Daniel: "Aquí tots som iguals. En Dani sabem que porta tot el dia nerviós. Això és un concurs. A mi no m'ha triat ningú, per exemple...".

  • En conseqüència, el torer ha volgut justificar-se: "Però tu veus els toros des de la barrera i jo soc aquí a baix. I et dic més, si hagués estat al contrari, jo el miro a ell i el trec. I a mi m'han deixat el penúltim. Jo no vinc aquí a discutir".

Per últim: Una vegada finalitzat el moment tens, lluny de fer autocrítica, Jesulín ha insistit que no havia de demanar disculpes a cap dels seus companys: "Que aprengui dels disgustos. (...) Si jo hagués tingut l'oportunitat, l'hauria tret a ell perquè vull seguir aquí amb ell. Encara més, prefereixo que se'n vagi abans Toñi que ell".

  • En resposta al torer, i ja amb un to més tranquil i amb humor, Moreno li ha respost: "Doncs no et donaré aquesta satisfacció, Jesulín d'Ubrique, perquè lluitaré perquè te'n vagis abans que jo".
Categoria: La Jungla