La Jungla
Lara Álvarez a 'GH VIP'
Foto: Lara Álvarez a 'GH VIP' | Telecinco
Televisió

L'estocada final de Telecinco amb Oriana: les imatges completes de l'abandonament a 'GH VIP'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Lara Álvarez a 'GH VIP'
Foto: Lara Álvarez a 'GH VIP' | Telecinco

Després de l'emissió de part de la seqüència de l'abandonament d'Oriana Marzoli a GH VIP al debat de diumenge, l'exconcursant va explotar a les xarxes socials desmentint la versió oficial del reality. En conseqüència, Gran Hermano VIP ha emès la seqüència completa i ha explicat el protocol d'abandonament.

D'on venim: El darrer diumenge, Ion Aramendi va explicar els motius de l'abandonament d'Oriana i va mostrar parts de la seqüència del moment de la influencer a GH VIP.

En detall: Davant aquesta situació, on Oriana va deixar qüestionat al reality de Telecinco, GH VIP ha respost a l'exconcursant a l'estrena de GH VIP: Última hora, amb Lara Álvarez, com a substitut de Cuentos Chinos.

  • El programa ha emès la seqüència inèdita de quan Oriana va demanar abandonar GH VIP 8, després de l'acusació de manipulació de la influencer. Unes imatges amb les quals el reality ha volgut posar punt final a la polèmica.

Què en diu Lara Álvarez: La presentadora de GH VIP: Útima hora s'ha pronunciat en nom del programa després d'emetre les imatges sense tallar, que no deixen cap dubte que ella va ser qui va prendre la decisió. Aquestes han estat les declaracions de Lara Álvarez:

  • "El protocol d'abandonament és un procés llarg que comença quan un concursant respon sí a la pregunta: 'Vols anar-te'n del concurs?'. Divendres, Oriana va activar el protocol, com heu vist, i tot es va posar en marxa".
  • "Tal com demana al Súper, surt del confessionari a una sala annexa que té Gran Hermano habilitada per a aquest tipus de situacions. És aquí quan Oriana trasllada a l'organització que canviaria d'idea si es compleixen una sèrie d'exigències", moment en el qual demana que entri al concurs el seu xicot.
  • "Mentre es traslladen les existències a la cadena de comandament, deixem que Oriana torni a la casa, on els seus companys estan assajant la prova setmanal".

A més, Lara Álvarez ha explicat que el programa no va acceptar els requisits d'Oriana: "Després de fer la consulta de les exigències d'Oriana, es deneguen per ser incompatibles amb Gran Hermano. Una vegada que ella entén que aquestes exigències no han estat satisfetes, manté la seva decisió d'anar-se'n sense tornada enrere. En aquell moment, Oriana torna a entrar a la casa per fer les seves maletes perquè considera que ningú no pot tocar les seves pertinences, però sense contacte amb cap dels seus companys".

  • També, la presentadora ha explicat que els concursants estan completament vigilats i que tenen una atenció mèdica continuada, després de les insinuacions d'Oriana: "Els concursants són atesos per un equip mèdic independent que fan un diagnòstic i, si és necessari, prescriuen el tractament o medicació que consideren adequat".
Categoria: La Jungla