La Jungla
Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos' | Telecinco
Televisió

Telecinco cancel·la definitivament 'Cuentos Chinos' de Jorge Javier: el motiu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos' | Telecinco

Telecinco anuncia que cancel·la definitivament Cuentos Chinos, el programa presentat per Jorge Javier Vázquez. Tres setmanes després d'estar en antena, el programa desapareix de la graella de la principal cadena de Mediaset.

D'on venim: El programa de 'La fábrica de la tele' va sorgir com a alternativa a El Hormiguero d'Antena 3 de dilluns a dijous. Amb el programa, Jorge Javier va tornar després de la seva absència per baixa mèdica.

  • Cuentos Chinos va néixer amb un to diferent del de la resta de la graella i amb un esperit alternatiu i innovador que, tot i convertir-se en trending topic i ser molt aplaudit a les xarxes socials, els resultats de les audiències no l'han acompanyat durant les tres primeres setmanes.

En detall: Després de la discreta primera setmana d'estrena, Mediaset va decidir reduir la seva emissió de dilluns a dimecres. Però, ara, el grup de comunicació l'ha retirat definitivament "després de no haver obtingut els resultats esperats".

  • D'aquesta manera, Cuentos Chinos no tornarà dilluns a la seva emissió habitual.

En xifres: El programa presentat per Jorge Javier es va estrenar el dilluns 11 de setembre amb un 9,5% de quota de pantalla, però el programa ha tendit a la baixa tot i apostar per les seccions i espais que millor impacte han tingut a les xarxes socials, com ara bé la presència de Susi Caramelo o potenciar entrevistes més profundes.

  • Aquesta setmana, Cuentos Chinos va marcar els seus resultats més discrets, amb un 5,8% de quota de pantalla el dimarts i un 6,2% amb la visita de Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, que va tenir bones valoracions a les xarxes socials tot i no ser suficient en audiències.
  • En conseqüència, el programa de Telecinco no ha aconseguit superar els resultats d'El Hormiguero, El Intermedio, First Dates i la sèrie 4 estrellas en aquesta franja.

A partir d'ara: En la mateixa franja que s'emetia Cuentos Chinos, Telecinco emetrà resums de GH VIP 8 per tal d'ocupar aquesta franja i fidelitzar espectadors pel seu reality del moment.

Per últim: Després de la cancel·lació de Sálvame i el Deluxe, Telecinco torna a cancel·lar un programa de 'La fábrica de la tele'. Aquesta vegada sense tenir paciència ni intentar donar-li altres alternatives o oportunitats abans de cancel·lar-lo.