La Jungla
Isa Pantoja a 'Cuentos Chinos'
Foto: Isa Pantoja a 'Cuentos Chinos' | Telecinco
Televisió

Isa Pantoja explica que la seva mare no li ha dit encara si anirà al seu casament: "No la jutjo"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Isa Pantoja a 'Cuentos Chinos'
Foto: Isa Pantoja a 'Cuentos Chinos' | Telecinco

Cuentos Chinos ha comptat amb Isa Pantoja com a primera convidada de la setmana al programa, després que Jorge Javier Vázquez mantingués una conversa en directe amb Belén Esteban i Lydia Lozano. La filla d'Isabel Pantoja ha explicat que la seva mare no li ha respost si anirà o no al casament i ha compartit detalls de la celebració.

D'on venim: El pròxim 13 d'octubre, Isa Pantoja es casarà amb Asraf Beno a Sevilla, on Jorge Javier serà el padrí de la núvia i l'acompanyarà fins a l'altar, tal com ella li va demanar al presentador.

En detall: Durant l'entrevista a Cuentos Chinos, l'estudiant d'advocacia ha deixat anar detalls del casament que es desconeixien fins al moment:

  • Per contraure matrimoni amb Asraf, Isa portarà la lliga de color blau i un vestit de núvia del dissenyador Hannibal Laguna.
  • Al voltant de 140 persones han estat convidades a la celebració.
  • Aprofitant la seva visita al programa de Telecinco, Isa li ha demanat a Jorge que li digués una cançó per dedicar-se-la durant la celebració: "Qualsevol de Paloma San Basilio, però 'No ploris per mi, Argentina' no... perquè per a un casament no és".
  • A més, Isa també ha compartit la cançó que han escollit la parella per inaugurar el ball: "La cançó que he escollit, perquè m'encanta, és 'Si nos dejan'. És preciosa i molt significativa per a mi".

A més, la filla d'Isabel Pantoja també ha mencionat algunes de les persones convidades que compartiran espai amb Jorge Javier el dia del casament, com són Anabel Pantoja, que anirà acompanyada de la seva actual parella, i Lydia Lozano.

En profunditat: Un dels temes més polèmics aquests dies està sent si anirà Isabel Pantoja a l'enllaç i la seva filla, preguntada per Jorge Javier, ha afirmat que no creu que hi vagi, ja que la cantant encara no li ha dit res de si anirà o no.

  • Tot i la difícil situació en la qual es troba la jove, no ha volgut generar polèmica ni controvèrsies i ha demanat que no vol que es jutgi a la seva mare: "No anirà al casament, no ho sé. No la jutjo, per això no vull que ningú la jutji".
  • A més, Jorge Javier ha expressat que farà de padrí encantat, però li ha dit a Isa que "l'utilitzi" i que si, en qualsevol moment, la cantant es decidís a anar-hi, ell no anirà a la celebració perquè hi vagi la seva mare.
  • Aquesta decisió també l'hauria pres Dulce, que tampoc té bona relació actualment amb Isabel Pantoja. I és que, tot i els lletjos que ja acumula de la seva mare, Isa Pantoja ha dit que "una mare és una mare i està per davant de tothom", protagonitzant una vegada més un acte de respecte, maduresa i intel·ligència emocional.

Per últim: Jorge Javier ha confirmat Isa Pantoja com a nou fixatge de Cuentos Chinos. D'aquesta manera, la filla de la cantant s'uneix a l'equip del programa com a col·laboradora per a les tertúlies.