La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Laura Fa se les té amb una famosa periodista de Telecinco que fa això en directe

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Ha estat alguns anys vinculada a Telecinco, però des d'aquesta temporada Laura Fa treballa a Antena 3, on col·labora durant els matins en el programa Espejo Público presentat per la catalana Susanna Griso.

Què sabem? Laura Fa se les ha tingut amb una famosa periodista de Telecinco. I és que la periodista de Telecinco ha fet servir una informació de Laura Fa, en rigorós directe, com si es tractés d'una informació seva.

Què ha passat? Laura Fa no s'ha quedat de braços plegats i ha explotat contra la periodista. No ho ha fet en directe a Telecinco, perquè ja no treballa allà, però sí a través del seu compte d'Instagram on li ha dedicat un duríssim missatge carregant contra la seva poca professionalitat.

En detall: Va ser divendres passat, en el programa TardeAR, quan Marisa Martín Blázquez, col·laboradora del programa, estava parlant de Shakira i de la cuidadora dels seus fills, Lili Melgar. Blázquez va parlar del tema com si el dominés i el conegués de primera mà. El problema és que tot el que va dir era informació que mesos enrere havien dit Laura Fa i Lorena Vázquez. "Aquesta informació la vàrem donar la Lorena i Jo a Mamarazzis el mes de gener i després en el programa Sálvame", escriu Laura Fa molesta en el seu compte d'Instagram. "Explicar-ho gairebé un any després i sense citar està molt malament", afegeix cabrejada. "I a més expliques la informació com si fos teva i tinguessis el seu telèfon", remata. "Quin estil més dolent", acaba dient Laura Fa deixant fatal a Blázquez. Parlem d'això:

Per acabar: Laura Fa i Lorena Vázquez van fer el gran salt en l'àmbit nacional, com a periodistes del cor, amb tot l'escàndol de la separació de Shakira i Gerard Piqué. I és que totes dues van ser les encarregades de fer conèixer la notícia bomba a escala mundial. Des de llavors estan al corrent de tot el que passa entre l'exparella i els seus fills, Milan i Sasha.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco