La Jungla
Lili Melgar, la mainadera de Shakira
Foto: Lili Melgar, la mainadera de Shakira | YouTube
Famosos

La mainadera de Shakira, milionària: la xifra que hauria cobrat pel videoclip que ataca Joan Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lili Melgar, la mainadera de Shakira
Foto: Lili Melgar, la mainadera de Shakira | YouTube

Shakira ho ha tornat a fer. Després d'haver publicat cançons contra Gerard Piqué, Clara Chía i Montserrat Bernabeu, la cantant colombiana ha tornat a omplir titulars en les últimes hores, aquesta vegada per un nou tema amb missatge enverinat contra el seu exsogre, Joan Piqué. Al videoclip hi apareix Lili Melgar, la cuidadora dels seus fills que hauria cobrat una xifra milionària pel seu paper.

Què en sabem? Aquest dijous de matinada, Shakira publicava El Jefe, la seva nova col·laboració amb Fuerza Regida, un tema que vol visibilitzar la desigualtat laboral entre homes i dones i que aprofita per carregar contra la família Piqué. Ho fa amb la figura de Lili Melgar, la minyona que ha cuidat Milan i Sasha en els últims anys, i que suposadament hauria ajudat la colombiana a descobrir les infidelitats del seu home amb Clara Chía.

Què diu Shakira? "Lili Melgar, para ti esta canción, que no te pagaron la indemnización", recita i aprofundeix en la polèmica sobre si els Piqué Bernabeu la van fer fora sense la indemnització pertinent després de la separació de la Shakira i en Gerard.

En xifres: Protagonista del nou tema de Shakira, Lili Melgar podria haver facturat una important quantitat de diners que superaria amb escreix la suposada indemnització que els Piqué no haurien pagat. Segons TardeAR de Telecinco, l'exempleada de la família hauria ingressat al voltant d'un milió d'euros pel videoclip. Cal afegir que també hauria signat per obtenir part dels royalties que generi la cançó, que en només un dia ha superat els 12 milions de reproduccions a YouTube.

Un altre apunt: Més enllà dels diners que hauria cobrat Lili Melgar pel videoclip, la gran polèmica que ha generat Shakira amb El Jefe té relació amb el desig que manifesta sobre Joan Piqué, l'avi dels seus fills. "Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura", recita a mitja cançó. Un vers que ha generat un nou enrenou, amb acusacions de desitjar la mort del seu exsogre, mentre continua facturant a costa de la separació.