La Jungla
Rosalía, a la desfilada de Prada a Milà
Foto: Rosalía, a la desfilada de Prada a Milà | Prada
Famosos

Rosalía reapareix: així ha estat la seva tornada a l'esfera pública després de la ruptura

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, a la desfilada de Prada a Milà
Foto: Rosalía, a la desfilada de Prada a Milà | Prada

Rosalía ha reaparegut per fi davant dels mitjans, quan fa dos mesos que va transcendir públicament la seva ruptura amb Rauw Alejandro. Després d'un estiu durant el qual pràcticament no s'ha deixat veure, la cantant ha recuperat la seva agenda aquest dijous a Milà.

Què en sabem? De forma totalment inesperada, Rosalía ha estat a la Fashion Week de Milà per veure la desfilada primavera-estiu 2024 de Prada. A més, la diva de Sant Esteve Sesrovires no hi ha anat sola, sinó que estat acompanyada en tot moment de la seva germana Pilar Vila i la seva gran amiga Kylie Jenner, amb qui ha compartit confidències i ha gravat vídeos per les xarxes socials.

En detall: Rosalía ha triat per a l'ocasió un look inspirat precisament en la moda de Prada, clàssic però d'última tendència. Una camisa blanca amb un xalec curt de llana gris i una faldilla del mateix color, diadema, sabates de xarol, bossa de mà i ulleres de sol.

A més, Rosalía també ha estat convidada al sopar de Prada posterior a la desfilada, amb un vestidàs de llarg i d'una sola peça de color blanc i botes altes negres. Així se l'ha pogut veure quan sortia de l'hotel:

D'on venim? Abans de la seva reaparició pública aquest dijous, Rosalía ja es va deixar veure a través de les xarxes socials a principis de setembre. Era la primera vegada que hi havia imatges d'ella des de la separació amb Rauw Alejandro. En aquella ocasió, l'artista catalana va publicar una galeria de fotos fent esport, creant música, amb una guitarra i un diccionari de composició poètica sobre el llit, menjant gelat o sortint a cavall a la natura.

  • No hi ha confirmació del lloc on ha passat aquests mesos, però podria ser que hagués estat a Miami composant noves cançons quan encara té les emocions a flor de pell pel moment sentimental delicat que travessa.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Famosos Moda