La Jungla
Laura Fa, a 'El suplement'
Foto: Laura Fa, a 'El suplement' | Catalunya Ràdio
Famosos

Laura Fa, sobre la seva relació amb Shakira: "Piqué es va enfadar, a ella li vam fer un favor"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Fa, a 'El suplement'
Foto: Laura Fa, a 'El suplement' | Catalunya Ràdio

Laura Fa té al seu curriculum haver publicat la notícia de la separació de Gerard Piqué i Shakira quan encara ningú no ho sabia. Una exclusiva escrita a quatre mans amb Lorena Vázquez, que va fer la volta al món, i que és la més important de la seva carrera. 

Què en sabem? Aquest cap de setmana a El suplement de Catalunya Ràdio, Laura Fa ha definit la ruptura entre Gerard Piqué i Shakira com "el més gros" que li ha passat professionalment. Amb les mamarazzis, no només van avançar que la parella havia trencat després de més de deu anys de relació i dos fills en comú, sinó que també van ser les primeres a conèixer el nom de Clara Chía, que aleshores era l'amant de l'exfutbolista.

En detall: Laura Fa ha recordat la gran dimensió mundial que la notícia els va donar a Lorena Vázquez i ella mateixa a Mamarazzis, i que van viure molts nervis fins que els protagonistes de la història van confirmar la notícia: "Ens vam cagar vives fins que no ho van confirmar, quatre dies després. Jo ho portava millor, però la Lorena em trucava cada cinc minuts per dir que estàvem acabades si no ho confirmaven".

Què diu Laura Fa?

  • "Jo soc més dura amb el Piqué que la Lorena, molt més dura. Per tant, s'ha enfadat bastant més amb mi que amb ella".
  • "Crec que a la Shakira li vam fer un favor, perquè hi havia un temps que nosaltres sabíem el nom de l'amant i ella no".
  • "Va estar a punt de trucar-nos per dir-nos que siusplau, li diguéssim qui era. Ella sabia que hi havia algú, però el nom no el tenia".

Un altre apunt: Les declaracions de Laura Fa coincideixen amb un nou capítol d'enfrontaments entre els Piqué i Shakira, després que la cantant hagi publicat una nova cançó, aquesta vegada disparant contra el seu exsogre. Després de desitjar la mort de Joan Piqué a El Jefe, la colombiana abona la teoria que la família de l'exfutbolista va acomiadar sense indemnització la mainadera dels seus fills per haver-la ajudat a descobrir la infidelitat.