La Jungla
Marc Ribas a La Brutal
Foto: Marc Ribas a La Brutal | Instagram
Televisió

Marc Ribas tanca un dels seus restaurants: "No vull fer les coses a mitges"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Ribas a La Brutal
Foto: Marc Ribas a La Brutal | Instagram

Marc Ribas, presentador de Joc de cartes a TV3, ha decidit tancar La Brutal, el seu restaurant de Girona. Poc més d'un any després d'obrir-lo, el cuiner ha compartit a les seves xarxes la notícia.

En detall: Marc Ribas ha anunciat al seu compte d'Instagram que el motiu pel qual ha decidit tancar La Brutal, on estava situat l'antic Museu del Vi de Girona fins a la pandèmia de la covid, és la manca de temps per dedicar-s'hi al restaurant.

  • Després de deixar El Panot, el xef ha decidit tancar també La Brutal per centrar-se en el seu restaurant de Terrassa, La Taverna del Ciri.

Què en diu Marc Ribas: En un post d'Instagram, el cuiner ha exposat la notícia i els motius pels quals ha pres la decisió, amb paraules d'estima cap aquesta època a Girona, una ciutat que considera "perfecta", ja que té "verd, aigua, art, història, cultura i molta gastronomia". Aquestes són les declaracions més destacades del xef:

  • Ribas ha explicat que el seu "objectiu" amb el projecte de La Brutal ha estat "explicar la cuina catalana d'una forma honesta a través de l'hamburguesa".
  • I la raó per la qual ha decidit tancar La Brutal és per dedicar més temps a La Taverna del Ciri: "Necessita més de mi i jo no puc ser a tot arreu i no puc ni vull fer les coses a mitges".
  • I ha compartit la seva intenció a partir d'ara: "Tinc ganes de gaudir i necessito retrobar-me amb els fogons de forma activa, i és a Terrassa on ho vull fer. Hi tinc la família, la feina de la tv i la possibilitat de complir els meus objectius com a cuiner".

Per últim: Finalment, assegurant no saber quin projecte continuarà a la localització del que era fins ara La Brutal, sí que ha dedicat paraules d'agraïment cap a les persones que han visitat el restaurant gironès on "ha après molt, gaudit molt i ha crescut al costat d'un equip meravellós".

  • Això ha dit també el cuiner: "No puc fer més que agrair a totes les persones que heu vingut a La Brutal i que heu queixalat aquesta cuina catalana amb carn, pa i romesco lleugerament envinagrada amb el bitxo de Girona, l'avellana de Brunyola i les delicioses patates fregides amb oli del molí d'Arbúcies".