La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

El pare de Piqué reacciona a l'última cançó de Shakira, on li desitja el pitjor

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El 20 de setembre Shakira va llançar al mercat el seu últim tema. Una cançó que ha tornat a ser molt polèmica on parla de la cuidadora dels fills que tenia quan estava amb Gerard Piqué. També parla del seu exsogre, Joan Piqué, a qui li desitja el pitjor.

Què sabem? La cançó de Shakira, tot i haver-se estrenat recentment, ja acumula milions de reproduccions a totes les plataformes de música. Una cançó que ha molestat bastant a Gerard Piqué i a tot el seu entorn, segons s'ha pogut saber.

Què ha passat? Els pares de Gerard Piqué, Joan i Montserrat, no s'han quedat de braços plegats amb l'estrena de la nova cançó de Shakira. Tots dos han reaccionat i les seves reaccions estan sent molt comentades.

En detall: Segons Laura Fa i Lorena Vázquez, els pares de Piqué han reaccionat a la cançó El Jefe de Shakira. La mare d'ell, Montserrat, hauria donat 'm'agrada' a la publicació de Shakira on promociona la seva última cançó. El pare de Piqué, atenció perquè és fort, hauria canviat el seu estat de Whatsapp i s'hauria posat la frase: "ballant amb llobes". Paraules dedicades a Shakira, amb les que deixa clar que no l'afecta gens ni mica tot el que la cantant pugui dir d'ell.

Per acabar: En la seva última cançó Shakira carrega especialment contra el pare de Gerard Piqué, a qui li desitja la mort, bàsicament. Les paraules de la cantant són les següents: "No hi ha mal que duri més de cent anys, però el meu exsogre encara continua i no trepitja sepultura". Una polèmica cançó de la qual podria parlar Gerard Piqué a la televisió. I és que s'ha sabut que l'ex del Barça ha arribat a un acord amb Antena 3 per participar en el programa d'entrevistes El Novato, presentat per Joaquín, ex del Betis. Una entrevista on Piqué podria parlar de la seva vida i on estarà acompanyat del seu amic i soci Ibai Llanos.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira