La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Gerard Piqué explota després de veure Shakira amb els fills en els premis MTV

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser jugador del Barça i empresari de Kosmos, Gerard Piqué, ha publicat un missatge bomba a les seves xarxes socials, en el seu compte de Twitter, que no para de rebre comentaris per part dels seus seguidors i detractors.

Què sabem? Ahir dimarts 12 de setembre a la nit es van celebrar els premis MTV a Nova Jersey, en els Estats Units. Uns premis musicals on la cantant Shakira va fer acte de presència amb els seus dos fills, Milan i Sasha. La cantant també va fer una actuació de deu minuts, repassant alguns dels seus temes més populars, que va acabar amb un enorme aplaudiment per part del públic, quasi 20.000 persones.

Què ha passat? Gerard Piqué, hores després de l'aparició de Shakira amb els seus fills, ha publicat un missatge a Twitter que no està passant desapercebut per a ningú. Una publicació que ja acumula més de 25.000 'm'agrada'.

En detall: Gerard Piqué no porta gens bé que Shakira exposi als seus fills públicament, i més en actes tan mediàtics com els premis MTV, on hi ha milers de persones i periodistes. Per aquest motiu en el seu compte de Twitter ha escrit: "Mentalment, estic fet un toro, ningú podrà amb mi". Unes paraules per deixar clar que absolutament res l'afecta i que ell està centrat en la seva vida sense donar importància al que passi al seu entorn. Unes paraules amb les quals també deixa clar que no l'afecta gens els dards que Shakira li va dedicar al seu pas pels premis MTV, on va tornar a cantar la cançó que va fer amb l'argentí Bizarrap, on parla fatal de Piqué i la seva jove parella Clara Chía. El missatge:

Per acabar: Les paraules de Piqué, dient que està fet un toro, també poden anar dirigides a tots aquells que durant els últims dies el critiquen molt per haver guanyat pes. Fa unes setmanes la revista Lecturas va publicar unes fotos d'ell i Chía de vacances a Croàcia. Unes fotos on Piqué surt amb banyador i es pot apreciar que el català ha guanyat alguns quilos. Una pujada de pes que recentment s'ha comentat en un programa de Telecinco. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué