La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía fan 'paddle surf' a Croàcia
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía fan 'paddle surf' a Croàcia | Twitter
Famosos

Noves imatges de les vacances en família de Gerard Piqué i Clara Chía a Croàcia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía fan 'paddle surf' a Croàcia
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía fan 'paddle surf' a Croàcia | Twitter

Una setmana després que la revista Lecturas publiqués en portada les vacances de Gerard Piqué i Clara Chía a Croàcia, noves imatges han estat compartides en les últimes hores a les xarxes socials.

Què en sabem? Es tracta de vídeos i fotografies al mar i al iot que van agafar amb el família d'ell. Piqué i Clara Chía van practicar paddle surf, mentre navegaven amb el vaixell al davant de les costes adriàtiques.

En detall: Als vídeos del iot, i també en alguna fotografia, s'hi pot veure també els pares de l'exfutbolista, Joan Piqué i Montserrat Bernabeu, així com el seu germà petit, Marc Piqué.

D'on venim? Fa pocs dies, Lecturas es feia ressò de les vacances de la parella amb el titular "Estiu tempestuós. La relació amb Shakira es troba en el pitjor moment". Els primers rumors sobre el final de la treva entre Piqué i Shakira van sorgir en el mes de juny, quan la cantant colombiana no va permetre que els seus fills poguessin anar al casament del seu tiet, Marc Piqué. Aquell dia hi havia tota la família, també Clara Chía, i només van faltar Milan i Sasha.

Tot i això, Piqué i Shakira van aconseguir posar-se d'acord fa pocs mesos per canviar alguns aspectes del pacte de separació que van signar el desembre, i repartir-se els fills cada 15 dies durant aquest estiu. Sembla que l'autora del Waka Waka hauria mantingut, però, la clàusula per la qual Clara Chía no pot estar amb els nens, si no és que els pares ho han acordat abans.

Categoria: La Jungla