La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Presentador català d'informatius escalfa la xarxa presumint de cos i músculs

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Un conegut periodista català ha pujat la temperatura a les seves xarxes socials, en el seu compte d'Instagram. Ho ha fet durant les últimes hores amb unes fotos de les vacances d'estiu, gaudint d'una refrescant jornada en el mar.

Què sabem? Un periodista català ha deixat a molts dels seus seguidors amb la boca oberta presumint de cos i músculs. Una anatomia que ha sorprès a molts perquè sempre que apareix a la televisió va tapat fins dalt, amb camisa i americana.

Què ha passat? El de Catalunya, que des de fa anys viu a Madrid per motius de feina, es troba passant uns dies a Gran Canària amb la seva parella, que recentment acaba de fer 26 anys. Ell en té 41, que els va fer a principis del passat mes de març.

En detall: El periodista que ha pujat la temperatura és Àngel Pons, nascut a Maçanet de la Selva. Un poble del qual se sent molt orgullós i a vegades presumeix a les xarxes socials perquè tothom sàpiga quin son els seus orígens. Pons, que treballa a Televisió Espanyola com a presentador de notícies, es troba passant uns dies de descans amb la seva parella a la platja. "La millor teràpia: el sol, el mar i aquestes vistes", escriu el de Catalunya. Una publicació que acompanya amb fotos seves on es deixa veure amb banyador i presumint de físic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Àngel Pons (@angelponstv)

Per acabar: "Gaudiu molt", "Guapo", "Guapíssims" o "Quin cos que tens". Aquests són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació que Pons ha fet en el seu compte d'Instagram on té més de 47.000 seguidors. De tots els missatges destaca el de la seva parella que es diu Laura. La jove li ha escrit el següent: "Les meves vistes sí que són bones". Paraules amb les quals deixa clar que està enamoradíssima de la seva parella i també del seu cos, que s'encarrega d'esculpir tot sovint en el gimnàs.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram RTVE