La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira causa furor amb un vestit brutal i els seus dos fills, que estan enormes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant colombiana ahir 12 de setembre a la nit va ser una de les artistes convidades en els premis MTV Video Music Awards 2023.

Què sabem? Aquesta passada nit s'han celebrat a Nova Jersei, en els Estats Units, els premis de música MTV. Uns premis on Shakira, amant del surf i les motos d'aigua, s'ha alçat amb el guardó Video Vanguard Award, dedicat a tota una carrera en el món de la música i a la capacitat d'influenciar a milions de persones amb les seves composicions, vídeos i coreografies.

Què ha passat? La cantant ha fet acte de presència en aquests premis en molt bona companyia. Shakira s'ha deixat veure amb els seus dos fills, Milan i Sasha, que anaven vestits a conjunt i estan enormes i molt canviats.

En detall: Per a l'ocasió la cantant va escollir un atrevidíssim vestit daurat de cap a peus de la firma Versace. Un vestit amb obertures laterals i tota l'esquena descoberta, amb lleuger escot, llarg fins als peus i amb cua. Una elecció que va combinar amb unes altíssimes sandàlies de taló, també daurades, i el cabell solt, apostant per la seva llarga melena arrissada. Els seus dos fills, Milan i Sasha, van lluir una espècie de xandall format per una dessuadora amb caputxa i pantalons. Un conjunt negre amb estampat de color groc, a conjunt amb les vambes que portaven, també negres i grogues. Els fills de Shakira, també com la mare, anaven vestits de Versace.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Durant l'entrega de premis Shakira va sacsejar el Prudential Center amb una actuació que va durar deu minuts. Una actuació on la de Colòmbia va fer un repàs a algunes de les seves cançons més populars i aplaudides. En acabar l'espectacle el públic, quasi 20.000 persones, es va posar dempeus sense parar d'aplaudir. El mateix van fer tots els altres cantants famosos convidats a l'entrega de premis, entre ells Taylor Swift que ho va donar tot en tot moment.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira