La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira embogeix els seus seguidors: vídeo a l'habitació mentre balla molt sexy

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira està més activa que mai a les xarxes socials, especialment en el seu compte d'Instagram, després de tota la ruptura amb Gerard Piqué. Tot i que ara diuen que Piqué i ella es començarien a portar mínimament bé i a respectar al peu de la lletra el conveni de separació pel bé dels seus dos fills en comú, Milan i Sasha.

Què sabem? La cantant està preparant nous temes musicals que pròximament publicarà. Així ho va mostrar ella mateixa fa uns dies a través del seu compte d'Instagram, on va publicar una foto, que va agradar moltíssim, en un estudi de gravació a Los Àngeles, en els Estats Units.

Què ha passat? Durant les últimes hores la cantant de Barranquilla ha embogit als seus seguidors amb un vídeo que ha publicat a les xarxes. Un vídeo on Shakira demostra que ningú sap moure la cintura com ella.

En profunditat: Shakira, que ha gaudit d'uns dies de vacances a Mallorca, s'ha gravat a l'habitació ballant la seva darrera cançó, Copa Vacía, que canta a duet amb el cantant colombià Manuel Turizo. La de Colòmbia llueix unes malles negres i una samarreta negra molt ajustada, a conjunt, de màniga llarga. "Copa Vacía", escriu Shakira juntament amb el vídeo. Una publicació on ensenya a tots els seus seguidors quina és la coreografia de la cançó Copa Vacía perquè d'ara endavant la puguin ballar com ella. Una publicació que no para de rebre comentaris i supera la barrera del milió i mig de 'm'agrada'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: "Els teus moviments són únics", "T'havies de separar per ser lliure", "Espectacular", "Aquesta és la Shakira que tots volem veure", "He vist el vídeo més de 100 vegades" o "Reina". Aquests són alguns dels molts missatges que els seus seguidors, més de 88 milions de persones, li han fet arribar només veure el seu vídeo ballant.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira